Δεκαπέντε χρόνια πριν, στα τέλη Μαρτίου του 2000, σ` ένα στενό του Πειραιά στην οδό Αλκιβιάδους άνοιξε ένα κατάστημα που έμελλε να γίνει το πρώτο στην ραγδαία ανάπτυξη της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων Fitness της χώρας μας, τα X-TREME STORES. Σύντομα έγινε πόλος έλξης για εκατοντάδες αθλούμενους.

Το συγκεκριμένο κατάστημα μεταφέρθηκε λίγα χρόνια μετά σε πιο κεντρικό σημείο στην οδό Λαμπράκη 73-75 όπου και λειτουργεί έως και σήμερα.

Κάποιες χρονολογίες σταθμοί στην εξέλιξη των X-TREME STORES είναι:

2000 Μάρτιος: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στον Πειραιά. Πριν από αυτό και για αρκετά χρόνια αντιπροσωπεύαμε μόνο δύο εταιρίες αθλητικών συμπληρωμάτων, την INKOSPOR και την M DOUBLE YOU, όπου τις διαθέταμε μέσω ενός στενού κύκλου συνεργατών.

2000 Οκτώβριος: Το δεύτερο, κεντρικό και μεγάλο αυτήν τη φορά κατάστημα, άνοιξε στην Λ. Βουλιαγμένης 7 στο ίδιο σημείο που λειτουργεί ακόμα και σήμερα.

2001: Ξεκινήσαμε τις πρώτες μας εισαγωγές οργάνων και αξεσουάρ γυμναστικής προσπαθώντας να προσφέρουμε στους αθλούμενους την καλύτερη αναλογία Ποιότητας προς Τιμή. Τη χρονιά εκείνη άνοιξε και το πρώτο κατάστημα εκτός Αθηνών στην πόλη της Πάτρας.

2002: Είχαμε ήδη επεκταθεί και σε νέες εταιρίες συμπληρωμάτων, όμως η χρονιά αυτή ξεχωρίζει αφού ξεκινήσαμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της OPTIMUM NUTRITION , που σύντομα θα γινόταν η πρώτη εταιρία σε πωλήσεις παγκοσμίως.

2003: Τα X-TREME STORES αριθμούν πλέον 10 καταστήματα. Μπορούμε να λεγόμαστε πλέον «αλυσίδα» και αποκτούμε άλλη διαπραγματευτική ισχύ με τους προμηθευτές μας.

2004: Συγκεντρώνουμε τους αποθηκευτικούς μας χώρους σε μεγάλες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Κορωπί και η εταιρία γίνεται Α.Ε.

2005: Ήταν η χρονιά όπου άνοιξαν τα περισσότερα X-TREME STORES ανά έτος, περίπου ένα κάθε μήνα! Τότε άνοιξε και το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 7, Καλαμαριά.

2006: Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς αλλά και των αμέσως επόμενων ισχυροποιήσαμε την παρουσία μας στα όργανα γυμναστικής, αναβαθμίζοντας ιδιαίτερα την αποτελεσματικότητά μας στον τομέα του service.

2009: Έχοντας πλέον στην γκάμα μας δεκάδες εταιρίες συμπληρωμάτων, σχεδιάζουμε και λανσάρουμε την δική μας εταιρία, την WARRIORLAB όπου σύντομα θα αποκτούσε το δικό της φανατικό κοινό.

2012: Ανοίγουμε το πρώτο X-TREME STORES στην Κύπρο στην πόλη της Λεμεσού.

2015: Σήμερα, 15 χρόνια μετά, τα X-TREME STORES παραμένουν μία 100% ελληνική εταιρία με 43 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και με πάνω από 100 εργαζόμενους.

Προηγούμενο άρθρο5 Χρόνια Εγγύηση Μοτέρ
Επόμενο άρθροInkospor – Μάρκα εμπιστοσύνης!
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.