E: Αρχικά τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σ.Ε.Φ.

A: Ευχαριστούμε πολύ. Ήταν πολύ σημαντικές οι επιδόσεις μας, ειδικά τώρα και ενόψει τόσο σπουδαίων αγώνων που ακολουθούν.

Ε: Εδώ και αρκετά χρόνια οι επιδόσεις σας είναι σταθερά υψηλές. Είναι ο αθλητισμός το βασικό σας μέλημα αυτά τα χρόνια; Εννοώ είναι σας απορροφά 100% ή συνεχίζει να είναι ένα «χόμπι»;

Α: Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι χόμπι γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει απορροφήσει ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας μας. Βέβαια από την άλλη δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε επάγγελμα με τη στενή έννοια του βιοπορισμού. Όμως όπως προείπαμε οι προπονήσεις και η γενικότερη προετοιμασία είναι κάτι που μας απασχολεί όλη τη μέρα.  Παράλληλα όμως ασχολούμαστε με το αντικείμενο που έχουμε τελειώσει .Η Άννα φαρμακευτική και η Ειρήνη πληροφορική κι έχουμε ως στόχο κάποια στιγμή να ασχοληθούμε και με το αντικείμενο που σπουδάσαμε.

Ε: Ξέρω ότι προετοιμαστήκατε στο Γιοχάνεσμπουργκ. Πως ήταν αυτή η εμπειρία;

Α:  Η εμπειρία που ζήσαμε στην Αφρική ήταν μοναδική και μας βοήθησε πάρα πολύ καθώς βγάλαμε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης .

Ε: Έχει αλλάξει η προπόνησή σας  τα τελευταία χρόνια;

Α: Ο προπονητής μας Άρης Βισκαδουράκης έχει βρει το στυλ προπόνησης που μας ταιριάζει τόσα χρόνια και έχει επικεντρωθεί εκεί ,απλά κάθε χρόνο και συγκεκριμένα φέτος προστίθενται  κάποια πράγματα για παράδειγμα περισσότερα βάρη και κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ε:  Είναι γεγονός ότι πολλοί αναφέρονται σε εσάς, ως οι αδερφές Βασιλείου. Πως λειτουργεί η σχέση σας, στις προπονήσεις, στους αγώνες κτλ. Το γενικεύω ρωτώντας σας αν είναι καλύτερα να προπονείσαι και να προχωράς με έναν συναθλητή ή μόνος σου;

Α:  Λειτουργούμε σαν ένα .Είναι φυσικά καλύτερο να προπονούμαστε μαζί γιατί η μία ωθεί και παρακινεί την άλλη. Γενικότερα αν βρει ένας αθλητής έναν συναθλητή που να ταιριάζει το στυλ του, να υπάρχει αλληλοσεβασμός και κοινοί, υψηλοί στόχοι, τότε σίγουρα το να προπονείσαι με κάποιον μαζί είναι ασύγκριτα καλύτερο.

Ε:  Πολλοί έχουν συνδυάσει στα συμπληρώματα διατροφής, αφενός με τους άντρες και αφετέρου με αθλήματα που έχουν να κάνουν με βάρη και μεγάλους μυς. Ποια είναι η γνώμη σας;

Α: Λάθος φυσικά ..Δεν υπάρχει διαχωρισμός στο θέμα της  γυμναστικής . Αν γυμνάζεσαι εντατικά έχεις ανάγκη, το σώμα σου έχει ανάγκη από τα αντίστοιχα συμπληρώματα διατροφής. Είτε άντρας είτε γυναίκα δεν υπάρχει διαφορά. Και βέβαια δεν υπάρχει ο φόβος να «φουσκώσεις» αφού τα κατάλληλα συμπληρώματα απλώς θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς και να φτάσεις ταχύτερα στο στόχος σου, όποιος κι αν είναι αυτός. Ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με το τι του αρέσει επιλέγει και με αυτό που θέλει να ασχοληθεί .

Για παράδειγμα τα συμπληρώματα της WarriorLab, τα οποία προτιμούμε και εμπιστευόμαστε έχουν μια τεράστια γκάμα διαφορετικών προϊόντων που στηρίζουν την προπόνησή μας και  βελτιώνουν τις επιδόσεις μας.

Ε:  Ποιοι άνθρωποι σας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια; Μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Α: Αρχικά η οικογένεια μας και ο προπονητής μας Άρης Βισκαδουράκης .Όπως επίσης θα μπορούσαμε να πούμε πως είμαστε τυχερές καθώς αυτές τις δύσκολες εποχές έχουμε χορηγούς που μας στηρίζουν οι οποίοι είναι τα X-TREME STORES, η Saucony και η Cyta Hellas, τους οποίους ευχαριστούμε και χωρίς τη βοήθεια των οποίων η πορεία μας θα ήταν διαφορετική.

Ε: Οι στόχοι σας για αυτή τη χρονιά;

Α: Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ και φυσικά οι Ολυμπιακοί αγώνες, που είναι το όνειρο, όχι μόνο το δικό μας αλλά κάθε αθλητή.

Ε: Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και καλή επιτυχία στα μελλοντικά σας σχέδια

Α: Εμείς ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Προηγούμενο άρθροBETATOR Powered by Body Attack
Επόμενο άρθροΣας Ευχαριστούμε!
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.