Καλωσορίζουμε στην ομάδα συνεργατών των X-Treme Stores τον Φυσικοθεραπευτή Βερώνη Νικόλαο!

Ο κος Βερώνης είναι απόφοιτος του Φυσικοθεραπευτικού τμήματος του ΤΕΙ Αθηνών με γνώσεις πάνω στη χρήση του Kinesio Tape, της θεραπείας των Myofascial Trigger Points, την ορθή χρήση της ξηράς βελόνης (Dry Needling) καθώς επίσης της τεχνικής του Brain Mulligan.

Διετέλεσε υπεύθυνος του φυσικοθεραπευτηρίου της Ν.Β.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ και εξωτερικός συνεργάτης του ΝΝΑ κατά της θητεία του στο Π.Ν. στην αποκατάσταση μυοσκελετικών περιστατικών. Από τον Φλεβάρη του 2010 μέχρι τον Οκτώβρη του 2015 διετέλεσε καθηγητής φυσικοθεραπείας σε ΙΕΚ ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα Ιούλιος 2013 μέχρι Οκτώβρη 2015 ήταν και προϊστάμενος του τομέα Β.Φυσικοθεραπείας στο ίδιο ΙΕΚ.

Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος φυσικοθεραπευτή από τον Μάιο του 2008 και από τότε εργάζεται και ως ιδιώτης φυσικοθεραπευτής. Ασχολείται με την αποκατάσταση μυοσκελετικών περιστατικών, αθλητικών τραυματισμών, περιστατικών τροχαίων με υδροθεραπεία (θεραπευτική πισίνα), χρόνιων συνδρόμων.

Eίναι ενεργό μέλος του ΠΣΦ και ενεργός αθλούμενος.

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που σε συνεργασία με το υπόλοιπο Τeam συνεργατών μας ο κος Βερώνης θα συμβάλει στην καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση όσον αφορά την πρόληψη και αποκατάσταση κάθε είδους αθλητικού τραυματισμού.

Προηγούμενο άρθροΚαι πάλι 1ος ο Χριστόφορος Μερούσης!
Επόμενο άρθροSELFIE YOUR X-TREME
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.