Η Body Attack, από το 1994, δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές, με πολλά από τα προϊόντα της να έχουν κερδίσει το αθλητικό κοινό της Ελλάδας. Μάλιστα στηρίζει και χορηγεί αθλητές Ολυμπιακών αγώνων, οι οποίοι εμπιστεύονται την εταιρία για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων της. Κάθε προϊόν παρασκευάζεται σύμφωνα με τον Γερμανικό Οργανισμό Τροφίμων, κατέχοντας μάλιστα και την πιστοποίηση ISO 9001.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των δύο κορυφαίων αντι-ντόμπιγκ οργανισμών (WADA, NADA), η BODY ATTACK πέρασε με επιτυχία όλους τους ελέγχους αντι-ντόμπιγκ, πιστοποιώντας ότι όλα τα συστατικά και πρώτες ύλες των προϊόντων της προέρχονται από επεξεργασία φυσικών τροφών, κατάλληλων για λήψη ακόμα και από επαγγελματίες αθλητές Διεθνών διοργανώσεων.

Η BODY ATTACK, ως εκ τούτου εγγυάται ότι κανένα συστατικό στα προϊόντα της δεν υποπίπτει σε ελέγχους ντόπιγκ, καθιστώντας τα ασφαλή για αθλητές ανεξαρτήτως επιπέδου και φυσικής κατάστασης.

Τα X-TREME STORES αισθάνονται μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που ακόμα μια κορυφαία εταιρία βρίσκεται στο ράφι των καταστημάτων μας, έχοντας πάνω από όλα την ασφάλεια των καταναλωτών/αθλητών που εμπιστεύονται το δίκτυο μας.

Προηγούμενο άρθροMr. Κρήτη
Επόμενο άρθροMake a Wish – X-Treme Stores
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.