School of Calistenics

Το School of Calistenics αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο εκγύμνασης βασισμένο στην γυμναστική των Αρχαίων Ελλήνων. Η Καλλισθενική Γυμναστική είναι ένα σύστημα προπόνησης το οποίο στοχεύει στην αύξηση κυρίως της δύναμης και της αντοχής στη δύναμη, χωρίς όμως να χρησιμοποιεί μηχανήματα ή εξωτερικά βάρη. Χρησιμοποιεί ως βασική αντίσταση το σωματικό βάρος του ασκούμενου ή ακόμα και κάποιου συναθλητή του. Πέρα όμως από την δύναμη (σθένος) και την ομορφιά (κάλλος) ενός συμμετρικά γυμνασμένου σώματος, η Καλλισθενική γυμναστική αναπτύσσει στο έπακρο δεξιότητες όπως η ισορροπία, η ευλυγισία, η εκρηκτικότητα, ο συντονισμός και ο σωματικός και πνευματικός έλεγχος. Η Καλλισθενική Γυμναστική αποτελεί πλέον την τελευταία τάση στο χώρο του Fitnness.

Το School Of Calisthenics είναι η μόνη πιστοποιημένη σχολή Καλλισθενικής γυμναστικής στην Ελλάδα από την παγκόσμια ομοσπονδία Καλλισθενικής γυμναστικής και Street Workout, WSWCF.  Διαθέτει  μία πλήρως εξοπλισμένη εσωτερική αίθουσα υψηλών προδιαγραφών αλλά και outdoor Calisthenics gym.

Υπεύθυνος σχολής : Άγγελος Σκρέτας, πιστοποιημένος προπονητής Καλλισθενικής Γυμναστικής & Street Workout από την παγκόσμια ομοσπονδία WSWCF με διακρίσεις και συμμετοχές σε διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 138 , Ελληνικό
Τηλέφωνο: 2114024508