WeBuildFootballers! Χτίζουμε ποδοσφαιριστές

Το WBF είναι το γυμναστήριο σου

Στο WeBuildFootballers το μόνο που χρειάζεσαι, είναι η θέληση για προπόνηση. Στόχος είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και να μεγιστοποιήσουμε τα δυνατά στοιχεία του καθενός, μέσα από εξειδικευμένη και συνδυαστική προπόνηση στους τομείς της τεχνικής, της φυσικής κατάστασης αλλά και της τακτικής. Στο WBF έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν άνδρες και γυναίκες, παιδιά, ασκούμενοι κάθε ηλικίας, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αρχάριοι ή βετεράνοι ή ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά και αθλητές άλλων αθλημάτων. 

Στο WBF θα βρεις το έξτρα κίνητρο – την κατάλληλη παρακίνηση να βελτιώσεις την επίδοση σου.

Η αυτοπεποίθηση σου θα αναπτύσσεται συνεχώς μέσα από τις πολλές επαναλήψεις  σε μια προπονητική μονάδα. Αυτό είναι το στοιχείο που θα σε απελευθερώσει και θα αποδείξεις στον εαυτό σου, πως μπορείς να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο ως αθλητής.
Ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας και επιπέδου προπονούνται στην τεχνική, τις συνθήκες που απαιτεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, όπως το 1ν1, αλλά και στις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως η δύναμη, ταχυδύναμη, αντοχή, ευκινησία κτλ.

Το Webuildfootballers δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Οι προπονητές είναι εδώ για Γυναίκες και Άνδρες αθλούμενους όπου μέσα από προγράμματα διαφορετικών επιβαρύνσεων και εντάσεων σε πλαίσιο λειτουργικής προπόνησης αναπτύσσουν ευεξία, υγεία και το σώμα που επιθυμούν.

Οι προπονήσεις γίνονται τόσο στον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό χώρο του γυμναστηρίου σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Μάθε τα πάντα για το Webuildfootballers μέσα από την ιστοσελίδα του γυμναστηρίου www.webuildfootballers.gr και κάνε follow στο instagram και το facebook

WeBuildFootballers

“FC MAXH”

210 6000050

Ηρακλείτου, Αριάδνης και Νιόβης 1

Πάτημα Χαλανδρίου 15238