H σειρά προϊόντων Compress αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό από αυστηρώς επιλεγμένα υλικά και προϊόντα με σύγχρονη αντίληψη πάνω στην αθλητική διατροφή. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αθλητές και σκοπεύουμε να το επιτύχουμε με την επιλογή συστατικών υψηλής ποιότητας που εγγυώνται μόνο τη μέγιστη απόδοση και ταυτόχρονα την υπέροχη γεύση των προϊόντων μας. Για να το πούμε απλά: η προσεκτική επιλογή ποιοτικών συστατικών εγγυάται τη μέγιστη απόδοση για κάθε αθλητική δραστηριότητα των πελατών μας.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους ειδικούς της διατροφής οι οποίοι, μαζί με τους αθλητές μας, βοήθησαν στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Όλα τα προϊόντα είναι απολύτως ασφαλή και νόμιμα και δεν περιέχουν επικίνδυνες ή/και απαγορευμένες ουσίες. Ακόμη και η τσέχικη επιτροπή anti-doping, μετά από χρόνια αμοιβαίας συνεργασίας, εκτίμησε την προσπάθεια μας. Μαζί εργαζόμαστε για την προώθηση της φιλοσοφίας ενάντια στο ντόπινγκ.

Όλα τα προϊόντα της σειράς COMPRESS έχουν τη δική τους μοναδική θέση στην γραμμή παραγωγής. Προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε μια σειρά προϊόντων για να ευχαριστήσουμε τους αθλητές διαφόρων κλάδων και με διαφορετικές ανάγκες και την ίδια στιγμή, να δίνουν έμφαση στη μοναδικότητα των συστατικών και στην κορυφαία ποιότητα.

Οι αθλητές με τις υψηλότερες απαιτήσεις σε αγώνες, διοργανώσεις ή και στην προπόνηση, έχουν άμεση ανάγκη από τα αντίστοιχα συμπληρώματα διατροφής. Όμως την ίδια στιγμή και ο ερασιτέχνης αθλούμενος, ο οποίος επιθυμεί να ανεβάσει την απόδοση ή να βελτιώσει την εικόνα του θα βοηθηθεί ακολουθώντας ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής και συμπληρωμάτων. Το πρώτο βήμα σε κάθε περίπτωση είναι ο αθλητής να αναζητήσει και να επιλέξει την καλύτερη ποιότητα, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του. Το άλφα και το ωμέγα είναι η σωστή χρήση επιλεγμένων προϊόντων, διότι καθένα από αυτά έχει τις δικές του προδιαγραφές.

Δείτε τα προϊόντα της σειράς εδώ.

Προηγούμενο άρθροΠοδηλατοβόλτα του Δήμου Καλλιθέας!!!
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη από Sci-MX!
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.