Συστατικά
- 400 γρ. ταχίνι ολικής
- 200 γρ. μέλι
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, σε κομμάτια
- 150 γρ. διάφορους ξηρούς καρπούς (φυστίκια Αιγίνης, καρύδια, φουντούκια)
- 150 γρ. δημητριακά της αρεσκείας σας
- 200 γρ. βρώμη ολικής
- 80 γρ. Goji Berries
- 40-50 γρ. Πρωτεΐνη
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ζεσταίνουμε το μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.
- Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσέχουμε να μην το ανακατέψουμε πολύ για να μην σφίξει πολύ το μείγμα.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ με μεμβράνη από πάνω, στα μικροκύματα στα 800 watt για 2 λεπτά ή σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
- Τέλος προσθέτουμε τη βρώμη, τους ξηρούς καρπούς και τα goji beries και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε και τα δημητριακά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι.
- Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι μεμβράνης πάνω σε ένα ταψί 20 x 30 εκ. Απλώνουμε το μείγμα από πάνω, ρίχνουμε λίγα ακόμα δημητριακά από πάνω, κλείνουμε τη μεμβράνη από πάνω και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει περίπου 3-4 ώρες.
- Για να σερβίρουμε, κόβουμε σε 20 ισομερείς μπάρες πάχους 5 εκ.
Επίσης δείτε εδώ όλες τις μπάρες πρωτεΐνης