FUNCTIONAL PEANUT BUTTER
Γιατί τα functional foods είναι καλύτερα από τις κλασσικές τροφές;
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι  το φυστικοβούτυρο. Το φυστικοβούτυρο είναι μια εξαιρετική τροφή. Κι αυτό, όπως και άλλες τροφές, είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για αύξηση βάρους, παραβλέποντας σίγουρα ότι όλες οι τροφές μπορούν να είναι υγιεινές ή όχι, ανάλογα με την χρήση και λήψη τους. Ναι, το φυστικοβούτυρο μπορεί να σου δώσει πολλές θερμίδες. Και ναι, αν φας όλο το βαζάκι σίγουρα θα αυξήσεις το βάρος σου. Όμως μιλάμε την ίδια γλώσσα όλοι μας και έχουμε μια κοινή λογική, οπότε σαν επιχείρημα αυτό δεν στέκει.
Όμως τα τελευταία χρόνια, με την εμφάνιση, αύξηση και καθιέρωση των functional foods, μπορούμε να δούμε καθαρά ότι το καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Αν λοιπόν συγκρίνουμε ένα κλασσικό φυστικοβούτυρο που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ, με ένα functional φυστικοβούτυρο, θα μπορέσουμε να καταλάβουμε την ποιοτική αναβάθμιση της διατροφής μας που μπορεί να επιτευχθεί απλώς και μόνο εισάγοντας την functional διατροφή στη ζωή μας.
Η μειωμένη ζάχαρη (έως και ανύπαρκτη σε κάποιες περιπτώσεις), η αυξημένη πρωτεΐνη, η εξαίρεση του φοινικέλαιου και η μείωση του αλατιού είναι μερικά μόνο από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στα οποία ένα functional peanut butter υπερέχει των κλασσικών. Με την τιμή και την γεύση να παραμένουν ίδια σε κάθε περίπτωση, η επιλογή εύκολα κλίνει προς την πρώτη κατηγορία.
Βρείτε το peanut butter at its best εδώ & με κακάο εδώ:
πηγή: runningnews.gr
Προηγούμενο άρθροΠοδήλατο Καθιστό X-Fit Family
Επόμενο άρθροΗ αερόβια άσκηση δίνει ζωή.
Ασχολούμαι με το χώρο του γυμναστηρίου σε επίπεδο αθλούμενου από το 1987 και ως επαγγελματίας από το 1992. Μετά από αρκετά χρόνια απασχόλησης σε γυμναστήρια, το 2003 ξεκίνησα να εργάζομαι στα Χ-TREME STORES. Από το 2005 απασχολούμαι σταθερά στο X-TREME STORES Χαλανδρίου και αρθρογραφώ καθημερινά στην σελίδα τουX-TREME STORES Χαλανδρίου στο Facebook