Ένας απλός, λιτός και λειτουργικός χώρος γυμναστηρίου σε μια τουριστική μονάδα είναι σίγουρο ότι γίνεται πόλος έλξης για μια μεγάλη γκάμα πελατών που αναζητά κάτι περισσότερο  στις διακοπές του. Σήμερα, ο υγιεινός και δραστήριος τρόπος ζωής δεν είναι απλά ζητούμενο. Είναι δεδομένο για τους Έλληνες αλλά και τους ξένους επισκέπτες. Εξοπλίζοντας έναν μικρό χώρο γυμναστηρίου με τις λειτουργικές και προσιτές λύσεις των X-TREME STORES, θα δείτε την μονάδα σας να αναβαθμίζεται σε μηχανές αναζήτησης όπως το booking.com, να προσελκύει νεότερους και πιο δραστήριους επισκέπτες, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το όνομα του ξενοδοχείου σας στην συνείδηση και προτίμηση των υποψήφιων πελατών.

Η λύση είναι απλή: Επικοινωνήστε με τα  X-TREME STORES και εντός μιας ημέρας θα λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά, με ιδέες και λύσεις  για το χώρο σας, που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους πελάτες σας.

Υπεύθυνος πωλήσεων σε ξενοδοχεία: Κωνσταντίνος Δηλμπεράκης
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2146870721

Φόρμα Ενδιαφέροντος

    ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

    ΜΠΑΡΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

    HEALTHY SNACKS


    Μπάρες, κέικ ή ροφήματα: Σε όποια μορφή και αν είναι, με όποιες επιλογές γεύσεων για όλα τα γούστα, τα υγιεινά σνακ πρωτεΐνης και δημητριακών είναι ένας εύκολος τρόπος να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας! Προσθέστε τα στο mini bar, στον μπουφέ του πρωινού ή σε αυτόματους πωλητές και ξεχωρίστε!