Τι είναι;
Τι προσφέρει;
Σε ποιους απευθύνεται;

Όλοι γνωρίζουμε τα προ και μετα εξασκητικά συμπληρώματα. Όπως μαρτυρά και το όνομά τους, αυτού του είδους τα προϊόντα στηρίζουν το σώμα για το διάστημα πριν και μετά την προπόνηση. Τα Intra Workout συμπληρώματα μπήκαν στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και κερδίζουν ολοένα και περισσότερους αθλητές. Κι αυτό γιατί πραγματικά δουλεύουν.

 • Τι είναι;
  Ένα πλήρες INTRA WORKOUT συμπλήρωμα, συνήθως περιέχει αμινοξέα BCAA, ηλεκτρολύτες και πιθανόν κάποια συστατικά που αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας.
 • Τι προσφέρει;
  Ανάλογα με το άθλημα μπορεί να προσφέρει πολλά, όπως αυξημένη πρωτεϊνοσύνθεση, ενυδάτωση, μυϊκή αποθεραπεία, αντοχή και ενέργεια.
  Είναι γεγονός ότι τα bcaa είναι τα αμινοξέα που διασπώνται πρώτα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ως εκ τούτου είναι εκείνα που χρειάζεται το σώμα προκειμένου να αντεπεξέλθει και να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την ενέργεια των μυών. Ειδικά όταν η προπόνηση διαρκεί περισσότερο από μία ώρα, τότε μια επιπλέον δόση BCAA είναι απαραίτητη. Επιπλέον οι ηλεκτρολύτες θα κρατήσουν ενυδατωμένο το σώμα, κάτι που σημαίνει περισσότερη αντοχή και διάρκεια στην προπόνηση, ενώ αμινοξέα όπως η κιτρουλίνη και η βήτα αλανίνη θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος παρέχοντας μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μυς.
 • Σε ποιους απευθύνεται;
  Κάθε προπόνηση απαιτεί ενέργεια, ένταση και μυϊκή προστασία. Ως εκ τούτου ένα INTRA WORKOUT συμπλήρωμα είναι απαραίτητο για κάθε είδους αθλητή. Το μόνο που θα αλλάξει, ανάλογα με το άθλημα και την διάρκεια της προπόνησης, είναι η ποσότητα που θα λάβουμε.

Βρες εδώ όλα τα INTRA WORKOUT συμπληρώματα.

Προηγούμενο άρθροΓια την Ημέρα της Γυναίκας…
Επόμενο άρθροΟι παραγγελίες συνεχίζονται…
Γιάννης Μπούρας
Ασχολούμαι με το χώρο του γυμναστηρίου σε επίπεδο αθλούμενου από το 1987 και ως επαγγελματίας από το 1992. Μετά από αρκετά χρόνια απασχόλησης σε γυμναστήρια, το 2003 ξεκίνησα να εργάζομαι στα Χ-TREME STORES. Από το 2005 απασχολούμαι σταθερά στο X-TREME STORES Χαλανδρίου και αρθρογραφώ καθημερινά στην σελίδα τουX-TREME STORES Χαλανδρίου στο Facebook