Για άλλη μια χρονιά είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε τη μεγαλύτερη αθλητική και πολιτιστική διοργάνωση στη χώρα μας, τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Είναι σημαντικό ότι για άλλη μια χρονιά έχουμε ρεκόρ συμμετοχών, με αθλητές από όλο τον κόσμο. Αν συνυπολογίσουμε δε και τους απλούς επισκέπτες, θεατές, συγγενείς και φίλους των αθλητών, τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο πόλο έλξης τουριστών στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερη σημασία θα έχει όπως και κάθε χρόνο η εξειδικευμένη Έκθεση στο κλειστό Γήπεδο του Tαε κβο ντο (10-12 Νοεμβρίου). Μια Έκθεση που είναι αφιερωμένη στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός και special events και μεγάλους αθλητές να δίνουν το παρών.

Ασφαλώς τα X-TREME STORES και φέτος θα βρίσκονται με ένα τεράστιο, υπερπλήρες περίπτερο ενημέρωσης και διάθεσης των ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά και με το επιτελείο τους που θα δίνουν συμβουλές για τον σίγουρο, ασφαλή και όσο το δυνατόν ταχύτερο τερματισμό.
Είτε αθλητής, είτε επισκέπτης, μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο των X-TREME STORES στη MARATHON EXPO και να γίνεις κι εσύ κομμάτι της μεγάλης ιστορίας του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροAuthentic Marathon 2016
Επόμενο άρθροΝΕΟ κατάστημα X-TREME STORES!
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.