Ήξερες ότι ένα 40% όσων ακολουθούν ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής διακόπτει τις προπονήσεις του λόγω προβλημάτων στους τένοντες, τις αρθρώσεις αλλά και στους μύες;
Στα X-TREME STORES τώρα θα βρεις μια τεράστια γκάμα ειδικών αθλητικών προστατευτικών αξεσουάρ από τις κορυφαίες εταιρίες, όπως η Harbinger, η Trigger Point και η RockTape.

Ειδικά αξεσουάρ όπως ιμάντες για τους καρπούς και τα γόνατα, τα μοναδικά γάντια της Harbinger που προστατεύουν τις παλάμες και σταθεροποιούν το χέρι, θωρακίζοντας το και απέναντι στα μικρόβια και τον ιδρώτα, αλλά και δερμάτινες ζώνες που αγκαλιάζουν τη μέση προστατεύοντας την σε βαριές ασκήσεις.

Η TriggerPoint είναι μια εξειδικευμένη εταιρία σε είδη προσωπικού μασάζ και αποθεραπείας, με μία σειρά πρωτότυπων και απόλυτα εργονομικών προϊόντων που στοχεύουν σε βάθος τις μυϊκές ίνες παρέχοντας έτσι οξυγόνο επιταχύνοντας την αποθεραπεία τους.

Τέλος, η RockTape με τις ειδικές κολλητικές ταινίες προστασίας αλλά και τη σειρά ASSASSINS με τα εκπληκτικά είδη προστασίας για τα πόδια και τους αγκώνες για αθλήματα όπως η άρση βαρών και το CrossFit.

Δείτε τα προϊόντα εδώ.

Προηγούμενο άρθροPadded Leather Belt by Harbinger
Επόμενο άρθροPush Harder
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.