H NLS είναι η εταιρία που, εκτός των καθαρά αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής, είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό  κοινό και για την μεγάλη γκάμα σε είδη καθημερινής διατροφής, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη, πιο υγιεινή και πιο γευστική από ποτέ.

Τώρα ήρθαν να προστεθούν ακόμα περισσότερες νέες επιλογές με την υπογραφή ποιότητας και γεύσης της μεγάλης αυτής εταιρίας.

PROTEIN MUFFINS

Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, χωρίς κόπο, χωρίς ανακατωσούρα στην κουζίνα, εύκολα, γρήγορα και απολαυστικά, μπορούμε να έχουμε εκπληκτικά muffins με υπέροχη γεύση, με πολύ χαμηλά σάκχαρα και υδατάνθρακα αλλά μεγάλη δόση σε πρωτεΐνη. Είτε σαν καθημερινό σνακ είτε ως συνοδευτικό στον πρωινό μας καφέ, τα νέα Protein Muffins της NLS μας φτιάχνουν τη μέρα.

PROTEIN ICE CREAM

Πόσο εύκολα φτιάχνεις ένα σπιτικό παγωτό; Σκέψου μόνο πόσα διαφορετικά υλικά χρειάζεσαι… Όχι πια, αφού η NLS σου δίνει έτοιμα τα υλικά σε μία μόνο κουταλιά. Εσύ απλά προσθέτεις νερό και το αφήνεις στην κατάψυξη. Μέσα σε λίγη ώρα έχεις το αγαπημένο επιδόρπιο του καλοκαιριού σε υπέροχη γεύση, χαμηλά λιπαρά και μεγάλη δόση πρωτεΐνης.

PROTEIN BREAKFAST

Σκέψου μόνο πόσες ώρες έχεις σπαταλήσει για να φτιάξεις ένα πλήρες πρωινό στην κουζίνα σου. Πόσο νωρίτερα πρέπει να ξυπνήσεις, πόση ώρα σου παίρνει να το ετοιμάσεις και σε τι κατάσταση αφήνεις την κουζίνα πίσω σου.

Σκέψου τώρα πόσο πιο εύκολα θα ήταν τα πράγματα αν απλώς ζέσταινες λίγο νερό, έριχνες λίγες κουταλιές από το νέο Protein Breakfast της NLS  στο μπολ και ξεκινούσες την απόλαυση. Δοκίμασε το και θα ξεκινάς τη μέρα σου με άλλη διάθεση.

PROTEIN PUDDING

Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Μόνο λίγο παγωμένο νερό και  μια δόση από το νέο PROTEIN PUDDING της NLS. Σε 1 λεπτό έχεις έτοιμο ένα από τα πιο αγαπημένα επιδόρπια των Ελλήνων. Σοκολατένια μους με χαμηλά λιπαρά και μεγάλη δόση πρωτεΐνης. Με βελούδινη υφή και απίστευτη γεύση σοκολάτας. Τόσο εύκολα. Τόσο απολαυστικά.

FLAPJACK

Ένα εξαιρετικό, γευστικό και υγιεινό σνακ ενέργειας από την NLS στη μορφή του κλασσικού FLAPJACK. Είτε ως πρωινό, μαζί με τον καφέ ή το πρωτεϊνικό ρόφημα, είτε ως μεταεξασκητικό γεύμα, θα μας δώσει ενέργεια, θα γεμίσει με γλυκογόνο τους μύες και πάνω από όλα θα μας δώσει αυτή την υπέροχη γεύση που κάθε αθλητής αναζητά.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • nls
Προηγούμενο άρθροTihiorace 2018
Επόμενο άρθροOdyssey Challenge
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.