Η NUTREND είναι μια τσεχική εταιρεία παραγωγής αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων για έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Η NUTREND καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο στην αθλητική διατροφή. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην αποτελεσματικότητα, αλλά με απολύτως νόμιμες συνθέσεις όλων των προϊόντων.

Κάθε προϊόν NUTREND κοινοποιείται και αναφέρεται στο Υπουργείο Υγείας. Η ποιότητα των προϊόντων, η ανάπτυξη και η παραγωγή της, εκτιμάται από την Τσεχική Επιτροπή Αντι-Ντόπινγκ. Η αποδοτικότητα των προϊόντων εκτιμάται από τους αθλητές.

Τώρα το πλάτος του φάσματος των προϊόντων, ασυμβίβαστα προσηλωμένα στην ποιότητα και την ενεργό στάση για την καταπολέμηση του ντόπινγκ, είναι το θεμέλιο της επιτυχίας της NUTREND.

Η NUTREND ένας από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής για τον αθλητισμό και το δραστήριο τρόπο ζωής. Τα προϊόντα πωλούνται μόνο σε επιλεγμένες αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης, αλλά και στα γυμναστήρια, καταστήματα υγιεινής διατροφής, καταστήματα ποδηλάτων, φαρμακεία και βενζινάδικα. Επίσης εξάγονται σε 30 χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο.

Οι πιστοποιήσεις της εταιρείας αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Στόχος είναι να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες, να εκπληρώσουν και να ξεπεράσουν τις ανάγκες τους.

Οι πιστοποιήσεις εκτελούνται από τη διεθνή εταιρεία Bureau Veritas Certification, εταιρεία με παράδοση, η οποία προσφέρει υπηρεσίες πιστοποίησης σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

Τα πιστοποιητικά τους είναι έγκυρα και αποδεκτά σε όλο τον κόσμο.

Στις 12.9.2006 η NUTREND DS, πήρε το πιστοποιητικό ISO 9001: 2000 για την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση τροφίμων για ειδική διατροφή, συμπληρωμάτων διατροφής, συμπυκνωμένων ποτών, δημητριακών και μπαρών μούσλι.

Στις 12.9.2009 η NUTREND D.S., a.s. πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το ISO 9001: 2008.

Στις 9.11. 2011 η NUTREND D.S., a.s. πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό του Συμβουλίου Βιολογικών Προϊόντων για προϊόντα μούσλι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τεχνολογία NUTREND

Οι χώροι παραγωγής της Nutrend δεν υστερούν σε τίποτα. Έχουν το δικό τους προηγμένο εξοπλισμό και την τεχνολογία, ώστε τα προϊόντα διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Έχουν οι ίδιοι την παραγωγή υγρών, προϊόντων σε σκόνη, ζελέ, κάψουλες, ενεργειακών προϊόντων και μπαρών. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσής εκτείνονται σε 15.000 τετραγωνικά μέτρα.

Κατασκευή μπαρών


 

 

 

 

Παραγωγή προϊόντων σε σκόνη

 

 

 

 

 

Παραγωγή προϊόντων σε κάψουλες

 

 

 

 

 

Παραγωγή υγρών προϊόντων & τζέλ

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Προπόνηση με βάρη στις Πολεμικές Τέχνες!
Επόμενο άρθροΖεστό ή Κρύο;
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.