Πόσες φορές έχετε αναγκαστεί να αφήσετε πίσω στην πόλη την αγαπημένη σας πρωτεΐνη για λόγους πρακτικούς; Ο χώρος των αποσκευών περιορισμένος, κάθε έξτρα αποσκευή κοστίζει πολύ και μας δένει τα χέρια. Οι νέες συσκευασίες της NLS όμως μας δίνουν τη λύση. Σε μικρές, πρακτικές και εύκολες στην μεταφορά και τη χρήση τους, σακούλες του 1 κιλού είναι οι ιδανικές συσκευασίες και για τις διακοπές.
Μια απόλυτα καθαρή πρωτεΐνη, χωρίς ασπαρτάμη και λίπος, με υψηλό προφίλ αμινοξέων, γλουταμίνης και πεπτικών ενζύμων, είναι η τέλεια λύση για να παραμείνεις στεγνός και μυώδης ακόμα και στις διακοπές.

Κι αν είσαι περίεργος με το φαγητό (και καλά κάνεις και είσαι), η PROTEIN MEAL  της NLS, στην ίδια πρακτική συσκευασία του 1 κιλού, υποκαθιστά επάξια ένα πλήρες γεύμα, με υπέροχες γεύσεις, χωρίς γλουτένη και ασπαρτάμη.

Οι δύο νέες πρωτεΐνες της NLS, είναι το καλύτερο συνοδευτικό για αυτές τις διακοπές. Κάνε τις μέρες της ξεκούρασης δίπλα στη θάλασσα πραγματικά απολαυστικές και χωρίς ενοχές με την WHEY PLUS & PROTEIN MEAL. Μόνο από την NLS και τα X-TREME STORES.

Προηγούμενο άρθροNEW PRE-WORKOUT FORMULA – COMPLETE PRE
Επόμενο άρθροCHANGE YOUR BODY…NOW
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.