Κι όμως υπάρχει χρόνος ακόμα για να δείξεις το σώμα που πάντα ήθελες. Η νέα ακόμα δυνατότερη και πιο αποτελεσματική έκδοση του κλασσικού LIPO 100 της BODY ATTACK είναι πιο HARDCORE  από ποτέ. Μόνο μία δόση τη μέρα είναι αρκετή για να απογειώσει την προπόνησή σου και να δώσει στο σώμα σου την εικόνα που είχες στο μυαλό σου από την πρώτη μέρα που ξεκίνησες να γυμνάζεσαι. Ο νέος απίστευτος συνδυασμός ενεργών συστατικών θα αυξήσει ραγδαία το μεταβολισμό σου, θα ανοίξει το μυαλό και τη συγκέντρωσή σου και στην κυριολεξία θα νιώθεις το λίπος να καίγεται μέρα με τη μέρα!!

Αν θες να δεις στον καθρέφτη να σχηματίζονται καθαρά οι κοιλιακοί, το στήθος και οι ώμοι σου, αν θες να αντέχεις ακόμα και στη σκληρότερη προπόνηση, αν θες να αντέχεις στους κάθε λογής διατροφικούς πειρασμούς γύρω σου, το νέο LIPO 100 HARDCORE είναι φτιαγμένο ειδικά για σένα.

Και βέβαια το μεγάλο του πλεονέκτημα δεν είναι μόνο οι μεγάλες ποσότητες των συστατικών, αλλά κυρίως η ποιότητά τους. Ποιο άλλο λιποδιαλυτικό έχει 100% Carnipure καρνιτίνη; Ποιο άλλο χρησιμοποιεί 14 αυστηρά επιλεγμένα ενεργά συστατικά για να έχεις την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λιποδιάλυση που είχες ποτέ;

Το νέο LIPO 100 HARDCORE της BODY ATTACK σε προκαλεί να το δοκιμάσεις, με μόνο κριτή τον καθρέφτη και τους φίλους σου.

Προηγούμενο άρθροΈκδοση περιοδικού «Bodybuilding & Fitness»
Επόμενο άρθροRush Enraged!
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.