Όλοι έχουμε παρακολουθήσει ή πάρει μέρος σε ένα μάθημα Spinning. Είτε στο γυμναστήριο είτε σε ένα εξειδικευμένο personal μάθημα, έχουμε γίνει μάρτυρες ενός είδους προπόνησης που άλλαξε στην κυριολεξία τον τρόπο που βλέπουμε τα στατικά ποδήλατα γυμναστικής. Πολλοί είναι εκείνοι που ξεκίνησαν ένα spinning class και τώρα δεν το αλλάζουν με τίποτα. Κι ενώ το να είσαι μέλος μιας ομάδας μπορεί να είναι  πηγή έμπνευσης και κινήτρου, το να έχεις στο σπίτι σου ένα προσωπικό ποδήλατο είναι μια κίνηση που δεν θα τη μετανιώσεις ποτέ.

Είναι η άνεση του σπιτιού, ο καθαρός χρόνος προπόνησης  χωρίς μετακινήσεις, οι διαφορετικές τακτικές άσκησης που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι το γεγονός ότι μετά την απίστευτη κούραση και τον ιδρώτα κάνεις το μπάνιο σου και είσαι έτοιμος να συνεχίσεις τη μέρα σου. Είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, γιατί τώρα το νέο X-FIT TARGET σου προσφέρει όλη την εμπειρία του επαγγελματικού ποδηλάτου και την κάνει πιο προσιτή από ποτέ. Το ίδιο ακριβώς μοντέλο μπορείς να το συναντήσεις στο αγαπημένο σου γυμναστήριο, όμως τώρα με τις προδιαγραφές και την μοναδική του τιμή, μπορείς να το έχεις στο σπίτι και να ανεβάσεις το επίπεδο της προπόνησης και της φυσικής σου κατάστασης.

Aπό την πρώτη δοκιμή θα καταλάβεις τη διαφορά: Μοναδικά ομαλή κίνηση, γρήγορη αυξομείωση της αντίστασης, αθόρυβη λειτουργία, η οποία λόγων των κορυφαίων ρουλεμάν SKF, θα παραμείνει ομαλή και αθόρυβη για πάντα, μεγάλος τροχός ( 22 kgs) για πλήρη κίνηση και απίστευτη στιβαρότητα κατασκευής (75 kgs)  για έντονο standing workout.

Το νέο X-FIT TARGET είναι κομψό, καλαίσθητο, απόλυτα λειτουργικό και στιβαρό, κάνοντας την προπόνηση πραγματική απόλαυση και άκρως αποτελεσματική.

Αν έχεις αλλάξει τη ζωή σου μέσω της εμπειρίας ενός spinning class τώρα με το νέο X-FIT TARGET θα ανακαλύψεις ότι η εμπειρία αυτή μπορεί να γίνει και καλύτερη.

Δες εδώ το νέο X-FIT TARGET και δοκίμασε το σε όλα τα X-TREME STORES.

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος:75kg
  • Βάρος δίσκου: 22kg
  • Μέγιστο βάρος χρήστη: 150kg
  • Κάθισμα: Αλουμινίου, Ρυθμιζόμενο (κατά ύψος & μήκος).
  • Τιμόνι: Αλουμινίου, Ρυθμιζόμενο (κατά ύψος & μήκος).

Διαστάσεις: Μήκος: 122cm, Πλάτος: 60cm Ύψος: 110cm

Προηγούμενο άρθροMagneslife Active Drink by Nutrend
Επόμενο άρθροGU-Liquid Energy 60g
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.