Πρόκειται για ένα προεξασκητικό συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να σου δίνει περισσότερη ενέργεια με σκοπό να κερδίζεις περισσότερα από τις προπονήσεις σου. Μια ολοκληρωμένη επιλογή σε μια φόρμουλα σχεδιασμένη για τους πιο απαιτητικούς.

Μέσα στα 11 γραμμάρια, που είναι η προτεινομένη δοσολογία, βρίσκονται: 90mg βιταμίνης C, 200mg καφεΐνης, 8,2 mg black pepper extract και 2.4 mg chilly powder. Η καφεΐνη αυξάνει την συγκέντρωση και την πνευματική και σωματική σου ενέργεια και αντοχή, ενώ ο συνδυασμός του μαύρου πιπεριού και της σκόνης chilly είναι εκεί να δώσουν το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για την απαιτούμενη έκρηξη μέσα στη προπόνηση.

Η βιταμίνη C που επίσης περιέχεται μειώνει την κούραση και τον καταβολισμό, ενώ συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού και επιπροσθέτως συμβάλει στην θωράκιση του οργανισμού.

Επίσης, στα 11 αυτά γραμμάρια υπάρχουν: 2g L-αργινίνη, 1g Ταυρίνη και 1.6gβήτα – Αλανίνη
Η αργινίνη είναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ διότι η αγγειοδιαστολή που προκαλεί, επιταχύνει όλες τις ενέργειες του σώματος ενώ η Βήτα-αλανίνη και η Ταυρίνη είναι εκεί για να συμπληρώσουν αυτό το ολοκληρωμένο προφίλ.

Τέλος, η αιχμή του δόρατος, οι δυο εκπληκτικές γεύσεις του! Sour Apple και Pink Lemonade. Αν και τα περισσότερα προεξασκητικά συμπληρώματα δεν φημίζονται ιδιαίτερα για την γεύση τους, εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφορά!

Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Βρείτε το προϊόν εδώ.

Προηγούμενο άρθρο20 Χρόνια X-TREME STORES
Επόμενο άρθροΓια την Ημέρα της Γυναίκας…