Kάνε την προπόνησή σου να αξίζει πραγματικά!

Αν υπάρχει μία κατηγορία συμπληρωμάτων που τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τις προτιμήσεις χιλιάδων αθλητών, αυτή είναι η κατηγορία των pre workout. Και υπάρχουν καλοί λόγοι, αφού είναι εκείνο το συμπλήρωμα που σου δίνει ενέργεια, έκρηξη, αντοχή στην προπόνηση, ενώ υπάρχουν κι εκείνα που είτε βοηθούν στην λιποδιάλυση είτε στην καλύτερη αιμάτωση και μυϊκό πρήξιμο.

Από αυτά και μόνο καταλαβαίνουμε πόσα διαφορετικά υπάρχουν. Τα X-TREME STORES θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σου απαιτήσεις και ανάγκες, ώστε η αυριανή προπόνηση να μην μοιάζει με καμία.

Ενδεικτικά χωρίζουμε τα pre workout σε εκείνα που θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερο λίπος (π.χ. X-Plode Rippedcore), εκείνα που θα σου δώσουν μεγαλύτερη αιμάτωση και μυϊκό πρήξιμο (Complete Pump, Nitro Pump, NO-Xplode) και σε εκείνα που θα ανεβάσουν την ένταση και την έκρηξη στο σώμα σου (Rush Enraged, PV-7.

Τα X-TREME STORES διαθέτουν τα πλέον αναγνωρισμένα και βραβευμένα παγκοσμίως pre workout συμπληρώματα. Μην χάνεις χρόνο και χρήμα ψάχνοντας αλλού. Τα πάντα είναι μαζεμένα σε ένα X-TREME STORES στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Και μην ξεχνάς: Ειδικά στα pre workout, ίσως να το ξέρεις ήδη, είναι σημαντικό να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα και μόνο. Έλα στο κοντινότερο X-TREME STORES, συζήτησε με τον υπεύθυνο ενημέρωσης και βρες μαζί του αυτό που θα απογειώσει την προπόνησή σου.

Προηγούμενο άρθρο3 Βήματα για το απόλυτο Fat Burning!
Επόμενο άρθροBlack Burn
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.