Η Stacker 2 Europe είναι ο ευρωπαϊκός διανομέας των προϊόντων της γνωστής αμερικάνικης εταιρίας Stacker 2 NVE Pharmaceuticals, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τις ιδιαίτερα δυνατές και αποτελεσματικές φόρμουλες λιποδιαλυτών. H ευρωπαϊκή εταιρία ξεκίνησε να εισάγει και να παρασκευάζει η ίδια τα προϊόντα της το 2010. Η γκάμα των προϊόντων της είναι μεγάλη και καλύπτει διάφορες κατηγορίες όπως πρωτεΐνες, φόρμουλες αύξησης βάρους, αμινοξέα, λιποδιαλύτες, κρεατίνες, πολυβιταμίνες, ενεργειακά ποτά, μπάρες, ενισχυτές τεστοστερόνης, προϊόντα αύξησης Ν.Ο. και αξεσουάρ γυμναστικής με στόχο την έλευση κι άλλων προϊόντων στο εγγύς μέλλον.

Η ευρωπαϊκή αποστολή

Τα περισσότερα συμπληρώματα που προέρχονται από αμερικανικές εταιρίες έχουν στόχο την αθλητική απόδοση και τη διατήρηση του σωματικού βάρους. Η ποιότητα αυτών μπορεί γενικά να είναι υψηλή, όμως υπάρχουν κάποια προβλήματα. Η αμερικάνικη και η ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι εντελώς διαφορετικές. Και αυτό έχει αντίκτυπο στη σύνθεση του προϊόντος. Τα αμερικανικά προϊόντα συχνά περιέχουν συστατικά τα οποία θεωρούνται φάρμακα και απαγορεύονται στην Ευρώπη. Επίσης είναι απαραίτητη η ειδική γνώση των ευρωπαϊκών νόμων σε σχέση με τις χρωστικές ουσίες, τα πρόσθετα και τις γλυκαντικές ουσίες. Όχι μόνο η γνώση σχετικά με το τι επιτρέπεται, αλλά και η δόση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Και δεν είναι μόνο το περιεχόμενο ενός συμπληρώματος που απαιτεί προσοχή, αλλά και η συσκευασία. Δεν μπορεί η ευρωπαϊκή εταιρία να αναγράφει οτιδήποτε θέλει στη συσκευασία. Οι νόμοι της EFSA σχετικά με τους ισχυρισμούς υγείας εφαρμόζονται σήμερα σε όλη την Ευρώπη προς όφελος του καταναλωτή. Η Stacker 2 Europe έχει την έδρα της στην Ολλανδία και τα προϊόντα της έχουν συμμορφωθεί πλήρως με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Χάρη σε αυτό, τα προϊόντα Stacker2 είναι ασφαλή στη χρήση, αποτελεσματικά και ελεύθερα διαθέσιμα για αγορά σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ευρωπαϊκή παραγωγή

Τα προϊόντα της Ευρωπαϊκής Stacker2 εισήχθησαν στην αγορά τον Ιούνιο του 2010. Γίνεται προσπάθεια, ώστε η σειρά των προϊόντων της να αναπτύσσεται και να προστίθενται τουλάχιστον 2 με 3 νέα προϊόντα κάθε χρόνο. Οι πρωτοπόροι στην ευρωπαϊκή γραμμή είναι το Black Burn, το Stacker 4, το Ultra Mass και το Rush. Τα ευρωπαϊκά προϊόντα έχουν προσαρμοστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες των Ευρωπαίων καταναλωτών. Έχουν μια αναγνωρίσιμη γεύση, μια ασφαλή και αποτελεσματική σύνθεση, καθώς και τις σωστές επισημάνσεις πάνω στις ετικέτες. Η ανάπτυξη των προϊόντων επικεντρώθηκε στην Ευρώπη και είχε ως αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρει την κορυφαία ποιότητα σε ευρεία κλίμακα, χάρη στην οποία η Stacker2 Εurope έχει τιμηθεί με διάφορα διεθνή βραβεία.

Βραβεία

Στα προϊόντα της Stacker έχουν δοθεί διάφορα βραβεία τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, η Stacker 2 Europe ονομάστηκε “Εταιρία της χρονιάς” στις αρχές του 2012 στη Δανία. Στη Φινλανδία, η Ultra Mass ονομάστηκε “προϊόν αύξησης βάρους της χρονιάς”. Το Black Burn έχει ψηφιστεί αρκετές φορές ως καλύτερο Fat Burner της χρονιάς από το 2012 με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Το 2013 ήταν υποψήφια τρία προϊόντα της Stacker από ευρωπαϊκούς εμπόρους χονδρικής. Το Stacker 4και το Testo-4HD τερμάτισαν στην κορυφή των τριών καλύτερων (τοπ 3). Ωστόσο, το αποκορύφωμα ήταν η κατάκτηση του τίτλου “Brand of the Year”. Το 2013 θεωρείται το έτος κατά το οποίο η Stacker2 κατάφερε να εδραιωθεί ανάμεσα στα κορυφαία εμπορικά σήματα της Ευρώπης. Περισσότερα από 2.500 ανεξάρτητα καταστήματα αθλητικής διατροφής στην Ευρώπη εξέφρασαν τη γνώμη τους και έδωσαν έμπνευση στην εταιρία να συνεχίσει στο δρόμο απ’ τον οποίο ξεκίνησε, με την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας σε λογικές, σταθερές τιμές.

H Αμερικάνικη Παραγωγή

Η NVE Pharmaceuticals είναι ο αμερικάνικος παραγωγός και κάτοχος άδειας της Stacker2. Η NVE Pharmaceuticals είναι καθιερωμένη στο κοινό ως κατασκευαστής προϊόντων απώλειας βάρους. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 η NVE ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου δημοφιλή και επιτυχημένη σειρά προϊόντων διατροφής με το σύνθημα “ο ισχυρότερος λιποδιαλύτης στον κόσμο” γεννήθηκε. Τα φυτά της NVE υπήρξαν η τάση καθορισμού της κατηγορίας για σχεδόν 20 χρόνια, επειδή καλλιεργούσαν οι ίδιοι τα εκχυλίσματα βοτάνων. Το εργοστάσιο στο Νιου Τζέρσεϊ είναι μια πραγματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, όπου κατασκευάζονται ενεργειακά ποτά για πάνω από 50 διεθνείς εταιρίες. Με διανομή σε σχεδόν 100 χώρες και πωλήσεις εκατομμυρίων προϊόντων κάθε εβδομάδα, οι Stacker2 και NVE Pharmaceuticals είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κλάδο. Στην Ευρώπη, τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της Αμερικής είναι το Stacker 2, το Stinger, το 7-Phenyl Stack και το Stacker 2 Ephedra-free.

Πιστοποιητικά από τους κατασκευαστές

Η Stacker2 Europe BV έχει στη διάθεσή της τα πιστοποιητικά (HACCP, ISO, GMP) από τους κατασκευαστές της καθώς και συμπληρωματικές πληροφορίες, όπως προγράμματα παραγωγής, αποσαφήνιση όσον αφορά τις μεθόδους εργασίας, παρακολούθησης και εντοπισμού, αναλύσεις προϊόντων κλπ.

Γιώργος Λιονάκης

Προηγούμενο άρθροΠρωτεΐνη whey ή πολλών πηγών (blend);
Επόμενο άρθροΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΥΟΣΜΟΣ
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.