Η άσκηση είναι ένα φυσικό και αποτελεσματικό όπλο κατά του άγχους και του στρες. Κατά της πνευματικής κούρασης, ακόμα και της κατάθλιψης.

Έρευνες* έχουν δείξει ότι μία από τις πιο στρεσογόνες και καταθλιπτικές περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η σχολική διαδικασία και ιδιαίτερα η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις. Ιδιαίτερα, μετά τα αλλεπάλληλα lockdown, οι μαθητές και οι φοιτητές βίωσαν μία πολύ δύσκολη περίοδο, καθιστικής ζωής, έντονου στρες και παντελούς έλλειψης διαφυγής. Η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσετε το παιδί σας να απελευθερωθεί σωματικά, ψυχικά και πνευματικά, να ενισχυθεί, να δραστηριοποιηθεί θετικά και τελικά να αποδώσει πολύ καλύτερα, όχι μόνο στις εξετάσεις, αλλά και στην καθημερινότητά του.

Επιλέξτε τώρα, στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, το είδος και τον εξοπλισμό άσκησης που ταιριάζει σε εσάς και τα παιδιά σας και ξεκινήστε να ασκείστε. Θα εκπλαγείτε με τη δύναμη της άσκησης.

Η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος να ζούμε όλοι καλύτερα.
Το μέσο για να έχουμε πιο δεμένες και ευτυχισμένες οικογένειες.
Μείνετε ενεργοί.
Σας κάνει καλό.

#ActiveStudent

* Castelli DM, Hillman CH, Buck SM, Erwin HE. Physical fitness and academic achievement in third- and fifth-grade students. Journal of Sport and Exercise Psychology

Προηγούμενο άρθροΤο έπος της Ατλάντα
Επόμενο άρθροΆκου το σώμα σου
Γιάννης Μπούρας
Ασχολούμαι με το χώρο του γυμναστηρίου σε επίπεδο αθλούμενου από το 1987 και ως επαγγελματίας από το 1992. Μετά από αρκετά χρόνια απασχόλησης σε γυμναστήρια, το 2003 ξεκίνησα να εργάζομαι στα Χ-TREME STORES. Από το 2005 απασχολούμαι σταθερά στο X-TREME STORES Χαλανδρίου και αρθρογραφώ καθημερινά στην σελίδα τουX-TREME STORES Χαλανδρίου στο Facebook