• Προεξασκητικό χωρίς καφεΐνη και διεργετικά
  • Με ειδική σύνθεση για ταχεία μυϊκή αιμάτωση
  • Συνδυάζεται με άλλα προεξασκητικά

Το νέο Pump της Sci MX είναι ένα προεξασκητικό που προσφέρει μυϊκή αιμάτωση χωρίς καφεΐνη και λοιπά διεγερτικά, ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν σκληρές προπονήσεις, ιδιαίτερα αργά το βράδυ, χωρίς τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις των διεγερτικών. Τα συστατικά του είναι εστιασμένα σε αυτά που δίνουν μεγάλη μυϊκή αιμάτωση όπως η Κιτρουλίνη, η Αργινίνη και μια ιδιαίτερη σύνθεση με πράσινο τσάι. Επιπλέον περιέχει γλυκερόλη, βιταμίνες Β12 για ακόμα καλύτερη απορρόφηση των συστατικών.
Το νέο Pump μπορεί να σταθεί μόνο του ως ένα εκπληκτικό προεξασκητικό, όμως λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσης του μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προεξασκητικά της Sci MX για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Βρείτε το προϊόν εδώ.


  • Προεξασκητικό για απίστευτη ενέργεια & ένταση
  • Εμπλουτισμένο με αμινοξέα
  • Συνδυάζεται με το Pump Pre-Workout

Το νέο STIM PRE WORKOUT της Sci MX είναι το ιδανικό προϊόν για όσους θέλουν μεγάλη συγκέντρωση στην προπόνηση, αυξημένη δύναμη και ενέργεια για τις πιο δυνατές προπονήσεις. Το νέο STIM είναι ένα προεξασκητικό με μεγάλη δόση καφεΐνης, 300mg ανά δόση, εμπλουτισμένο μια ένα συνδυασμό αμινοξέων όπως η Θιανίνη, Τυροσίνη, Ασετυλική Καρνιτίνη και Χολίνη. Επίσης περιέχει 3γρ κρεατίνης για αυξημένη δύναμη και αντοχή στην προπόνηση, 3γρ Βήτα Αλανίνης και 2.8γρ Κιτρουλίνης για μεγαλύτερη μυϊκή αιμάτωση και φλεβικότητα.
Το νέο STIM μπορεί να σταθεί μόνο του ως ένα εκπληκτικό προεξασκητικό, όμως λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσης του μπορεί να συνδυαστεί με το PUMP της Sci MX για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Βρείτε το προϊόν εδώ.

 

Προηγούμενο άρθροΗ αερόβια άσκηση δίνει ζωή.
Επόμενο άρθροΠοδήλατο X-FIT Olympus
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.