Όλα αυτά τα χρόνια που η WARRIORLAB επεκτάθηκε με πολλά νέα προϊόντα και έγινε η Νο1 επιλογή σας, δεχτήκαμε κατά καιρούς πολλές ερωτήσεις. Στα πρώτα χρόνια ήταν κυρίως ερωτήσεις σχετικά με την ποιότητα, για το που φτιάχνουμε τα προϊόντα κ.τ.λ.
Όσο περνούν τα χρόνια όμως, για θέματα ποιότητας δεν μας ρωτάει πλέον σχεδόν κανένας. Η διαρκώς αυξανόμενη προτίμηση στη WARRIORLAB από όλους εσάς, μιλάει από μόνη της σχετικά με την ποιότητά μας.
Το τελευταίο διάστημα λοιπόν συγκεντρώσαμε τις πιο κοινές ερωτήσεις που δεχόμαστε σχετικά με τη WARRIORLAB και τις απαντάμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται.

Ε: Αφού η WARRIORLAB είναι ελληνική εταιρία γιατί δεν παράγει τα προϊόντα της στην χώρα μας χρησιμοποιώντας εγχώριες πρώτες ύλες;

Α: Ψάξαμε αρκετά αυτό το θέμα, προτού τελικά πάρουμε την απόφαση να κατασκευάσουμε τα προϊόντα μας σε Ιρλανδία και Γερμανία. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε στη χώρα μας την ποιότητα που θα κάλυπτε τα υψηλά standards που είχαμε θέσει. Επίσης δεν προχωρήσαμε σε δική μας μονάδα παραγωγής για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι θα απαιτούνταν τεράστιος όγκος παραγωγής προκειμένου να εξασφαλιστούν οι οικονομίες κλίμακας, κάτι που κρίναμε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει.

Ε: Εξηγήστε μου περαιτέρω τον οικολογικό προσανατολισμό που αναφέρετε στην παρουσίαση της εταιρίας σας.

Α: Καταρχήν ας ξεκινήσουμε με το μέγεθος των συσκευασιών των προϊόντων μας. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα κουτιά μας είναι εντελώς γεμάτα. Χρησιμοποιούμε δηλαδή μικρότερα κουτιά σε σχέση με τις περισσότερες άλλες μάρκες τα οποία κουτιά τα γεμίζουμε τελείως, προκειμένου να κάνουμε όσο το δυνατόν μικρότερη σπατάλη πλαστικού. Συγκρίνετε τα κουτιά της WARRIORLAB με αυτά άλλων εταιριών, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μεγαλύτερα και μισογεμάτα.

Ε: Γιατί όμως το κάνουν αυτό; Εκτός από σπατάλη πλαστικού είναι και σπατάλη χρημάτων για τις εταιρίες.

Α: Αυτό γίνεται κυρίως για λόγους marketing. Για να καταλαμβάνουν τα κουτιά τους περισσότερο χώρο στα ράφια των καταστημάτων και να φαίνονται περισσότερο. Αντιθέτως στην WARRIORLAB παρακάμπτουμε εντελώς το θέμα τέτοιου είδους «προβολής».

Ε. Η WARRIORLAB θεωρείται από εσάς ως low budget (ή χαμηλού κόστους) εταιρία; Ή για να το πούμε αλλιώς, ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεστε;

Α: Στην πρώτη ερώτηση απαντάμε κατηγορηματικά ΟΧΙ! Εάν με την WARRIORLAB στοχεύαμε στην low budget κατηγορία, τα προϊόντα θα έβγαιναν αρκετά φθηνότερα ιδίως οι Πρωτεΐνες, τα Preworkouts κ.α. Αντιθέτως, με την WARRIORLAB στοχεύσαμε από την αρχή στην υψηλότερη ποιότητα, επιλέγοντας συστατικά υψηλών προδιαγραφών για όλα τα προϊόντα. Έχοντας ως γνώμονα αυτήν την εμμονή με την ποιότητα των συστατικών, σε κάποια προϊόντα βγήκαμε φθηνότεροι από την μέση τιμή της αγοράς και σε κάποια άλλα ακριβότεροι. Το «παράξενο» είναι όμως ότι προϊόντα όπου η τιμή τους είναι κάπως υψηλότερη από την μέση τιμή της κατηγορίας τους, όπως Complete 8, Complete After, Complete Pump κ.τ.λ., είναι και τα best sellers της εταιρίας. Αυτό δείχνει ότι δουλεύουν και ότι ο κόσμος που τα έχει δοκιμάσει, τα ξαναζητάει. Απαντώντας λοιπόν στο δεύτερο ερώτημα, λέμε ότι η WARRIORLAB απευθύνεται σε ανθρώπους που κοιτάνε τη σχέση Ποιότητας προς Τιμή (Value for money). Σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι ψάχνοντας για ολοένα και φθηνότερα προϊόντα, πιθανόν στο τέλος να μην βλέπουν και αποτελέσματα. Τελειώνοντας, να παραδεχτούμε ότι η κατηγορία «low budget» υπάρχει μέσω πολλών άλλων εταιριών και αρκετοί την προτιμούν. Δεν είμαστε καθ` ολοκλήρου αντίθετοι στην ύπαρξη αυτής της κατηγορίας. Απλώς η WARRIORLAB δεν απευθύνεται εκεί.

Ε: Κατανοητό. Όμως παρόλα αυτά πώς μπορώ να αγοράζω τα πιο κινήσιμα προϊόντα σας, π.χ. πρωτεΐνες, πιο οικονομικά;

Α: Κατά καιρούς βγάζουμε αξιόλογες προσφορές τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του site μας και να επωφελείστε από αυτές. Προτείνουμε επίσης να συμμετέχετε κι εσείς στον οικολογικό προσανατολισμό μας επιλέγοντας τις συσκευασίες μας refill που θα βρείτε σε αρκετά από τα προϊόντα μας. Η ιδέα είναι απλή: Αγοράζετε μόνο την πρώτη φορά την κανονική συσκευασία της πρωτεΐνης. Αναφέρουμε π.χ. την Complete 8, 1000gr που είναι το πιο δημοφιλές μας προϊόν. Όταν το κουτί τελειώσει δεν το πετάτε, αλλά αγοράζετε τη συσκευασία refill που στο ίδιο βάρος κοστίζει περίπου 17% λιγότερο. Σε άλλα προϊόντα όπως η Δεξτρόζη η οικονομία φτάνει και στο 33%!

Ε: Ναι, όμως έχω δει στο e-shop σας ότι θα πρέπει να αγοράσω μία κούτα με 4 συσκευασίες refill και αυτό δεν εξυπηρετεί, αφού θα πρέπει να αγοράσω μεγαλύτερη ποσότητα από αυτήν που χρειάζομαι.

Α: Κάθε συσκευασία refill πωλείται και μεμονωμένα από το κατάστημα, οπότε αγοράζετε ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε. Ο λόγος που στο e-shop μας φαίνεται ολόκληρη η κούτα είναι κυρίως για να μην καταστραφεί η συσκευασία refill κατά την μεταφορά προς μακρινούς προορισμούς. Κατόπιν συνεννόησης όμως, και εκεί γίνεται να στείλουμε μόνο μία συσκευασία. Να πούμε επίσης ότι κάθε συσκευασία refill είναι αεροστεγώς κλεισμένη και έχει τυπωμένο επάνω της τον αριθμό παρτίδας και φυσικά την ημερομηνία λήξης.

Ε: Διάβασα στο κείμενο κάποιων προϊόντων σας π.χ. στο Complete Pump ότι απευθύνεται μόνο σε προχωρημένους αθλητές. Μήπως περιέχει συστατικά που θεωρούνται επικίνδυνα;

A: Όλα τα συστατικά είναι στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Εντούτοις τέτοιου είδους προειδοποιήσεις πρέπει να υπάρχουν για πολλούς λόγους: Καταρχήν ένας αρχάριος δεν χρειάζεται να ξεκινήσει με ένα τόσο δυνατό προϊόν, εφόσον δεν παίρνει ήδη τα τρία βασικά προϊόντα: Πρωτεΐνη, πολυβιταμίνη και ηλεκτρολύτες. Έπειτα, ένας αρχάριος δεν είναι εξοικειωμένος με την υπερβολική ενέργεια (σε βαθμό υπερέντασης) που θα του δώσει ένα προϊόν όπως το Complete Pump. Γενικά στη WARRIORLAB προτείνουμε η χρήση των προϊόντων να γίνεται σταδιακά.

Ε: Επίσης να πω ότι είμαι αθλητής που κατά καιρούς περνάω anti-doping test.

Α: Τα προϊόντα WARRIORLAB δεν έχουν εμπλακεί ποτέ σε θέματα με θετικούς ελέγχους doping .Όμως να τονίσουμε ότι μόνο ο γιατρός του αθλητή μπορεί να εγγυηθεί 100% ότι μία ουσία περνάει στον έλεγχο doping, βάση του γεγονότος ότι οι ουσίες και οι δοσολογίες που επιτρέπονται αλλάζουν κατά καιρούς. Συνεπώς να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό και τον προπονητή σας.

Ε: Τι συμβολίζει το σήμα της WARRIORLAB;

Α: Μα, φυσικά τον Αρχαίο Έλληνα Πολεμιστή και νοιώθουμε περήφανοι που επιλέξαμε ένα τέτοιο σήμα!

Προηγούμενο άρθροΤίμης Καμπανέλης
Επόμενο άρθρο5 Χρόνια Εγγύηση Μοτέρ
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.