Αν έλειψες καιρό από τις προπονήσεις ευχόμαστε να πέρασες καλά στις διακοπές και να ξεκουράστηκες. Τώρα σε καλωσορίζουμε σε αυτό που λατρεύουμε και οι δύο: Στην προπόνηση.

Μην κάνεις όμως το ίδιο λάθος που κάνουν όλοι. Το σώμα μετά από μερικές μέρες ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς, αποχής από γυμναστική και σωστή διατροφή, έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι το σώμα τώρα χρειάζεται μια ήπια μετάβαση από την αποχή στην προπόνηση. Και πρώτο μας μέλημα είναι η αποτοξίνωση.

Αυτό που συνέβη στο σώμα σου τις μέρες των διακοπών είναι ότι μετά από μήνες προπόνησης και καλής διατροφής, έχασε τον προσανατολισμό του. Και αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι έκλεισε τους εσωτερικούς του «δρόμους» προς τους μυς. Που σημαίνει ότι τα θρεπτικά συστατικά που θα λαμβάνεις δεν θα μεταφέρονται ομαλά στο μυϊκό σύστημα. Με απλά λόγια δεν θα σε πιάνουν εύκολα οι τροφές και τα συμπληρώματα. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι μια μικρή αποτοξίνωση, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι. Θα καταλάβεις τη διαφορά από την πρώτη μέρα. Πίστεψε με.

Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσουμε μια σχετικά ήπια προπόνηση και να την συνδυάσεις με αντιοξειδωτικά.
Γιατί δεν συνδυάζεις ένα ρόφημά σου με ηλεκτρολύτες και τη νέα αντιοξειδωτική φόρμουλα GREENS της NLS; Ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσει το σώμα από τοξίνες, να ενυδατωθεί πλήρως και να είναι έτοιμο για το κυρίως πρόγραμμα.
Μετά την αποχή των διακοπών, το πρώτο πράγμα που περιμένεις ότι θα βιώσεις είναι πιασίματα και μυϊκοί πόνοι. Μείωσε δραστικά αυτή την πιθανότητα με μια πρωτεΐνη και αμινοξέα (bcaa & glutamine).
Με αυτά μόνο θα δεις τεράστια διαφορά στην απόδοση. Θα νιώσεις τους μυς σου να ξυπνάνε, το σώμα σου πιο δυνατό από ποτέ και κυρίως, όταν οι άλλοι δίπλα σου θα πέφτουν κάτω, εσύ θα συνεχίζεις.

Μιλάμε την ίδια γλώσσα.
Κι εγώ κάπως έτσι θα ξεκινήσω.

Ο Συναθλητής σου.

X-TREME STORES

Προηγούμενο άρθροΝΕΟ X-TREME STORES ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επόμενο άρθρο23ο Πανελλήνιο Κύπελλο Bodybuilding της IFBB!
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.