Για άλλη μια χρονιά τα X-TREME STORES στηρίζουν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συμμετέχοντας στην έκθεση MARATHON EXPO 2017, από τις 9-11 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του ΤΑΕ KWON DO, με ένα πλήρες περίπτερο ενημέρωσης και διάθεσης ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής μόνο για την τελευταία προπόνηση και τον ίδιο τον αγώνα. Μετά την παραλαβή του αριθμού σας, περάστε από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο των X-TREME STORES και μάθετε πώς θα τερματίσετε ταχύτερα και ασφαλέστερα.

Προετοιμάσου!

Φανταστείτε να τρέχετε μια μαραθώνια διαδρομή την οποία καλύπτετε κάθε μέρα με τον ίδιο ρυθμό. Ασφαλώς ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν βγαίνει με τίποτα. Ο Μαραθώνιος είναι πολύ ειδική περίπτωση, το ξέρουν όλοι αυτό. Οι μαραθωνοδρόμοι ξέρουν πολύ καλά ότι η προπόνησή τους πρέπει να είναι περιοδική και να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Το ίδιο όμως πρέπει να συμβαίνει και με τη διατροφή τους.

Υπάρχουν τρία βασικά στάδια στο διατροφικό πλάνο ενός μαραθωνοδρόμου. Δηλαδή ο συνολικός διατροφικός σχεδιασμός, η χρήση ειδικών συμπληρωμάτων ειδικής διατροφής για αθλητές και η διατροφή για την ίδια τη μέρα του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Προηγούμενο άρθρο23ο Πανελλήνιο Κύπελλο Bodybuilding της IFBB!
Επόμενο άρθροΣυνεργαζόμενοι αγωνιστικοί αθλητές
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.