Συνεργαζόμενοι αγωνιστικοί αθλητές

Τα X-TREME STORES είναι τα καταστήματα που εμπιστεύονται οι περισσότεροι για τη βελτίωση της σωματικής τους κατάστασης και για την άνοδο των αθλητικών τους επιδόσεων.

Παράλληλα, εκατοντάδες αγωνιστικοί αθλητές από διάφορα αθλήματα επιλέγουν τα X-TREME STORES γιατί τα εμπιστεύονται.

Από αυτούς τους αθλητές είχαμε επιλέξει περίπου 70 άτομα για τη δημιουργία ενός πιο κλειστού πυρήνα αθλητών που υποστηρίζαμε με την ονομασία X-TREME Team. Αρχικά ξεκινήσαμε με 5-6 αθλητές και κατόπιν προσθέταμε συνεχώς. Εκ των πραγμάτων, ο αριθμός αυτών των υποστηριζόμενων αθλητών δεν θα μπορούσε να αυξάνεται για πάντα, γεγονός που κρατούσε εκτός του Team αξιόλογους αθλητές που μας προσέγγισαν στην πορεία. Αυτή η «άνιση» μεταχείριση μεταξύ αγωνιστικών αθλητών, που έτσι κι αλλιώς ήταν όλοι τους κοντά μας, ήταν λογικό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια σε όσους βρίσκονταν εκτός του κλειστού πυρήνα των αθλητών μας.

Μετά από πολύ σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση για την κατάργηση του X-TREME Team στις 30/11/2017. ΟΛΟΙ πλέον οι αγωνιστικοί αθλητές που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούν να απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση των X-TREME STORES χωρίς διακρίσεις μεταξύ τους.

Η εταιρία μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει μόνο αθλητικά events, κάτι που το κάνουμε πολύ έντονα ήδη. Μόνο που για το 2018 σκοπεύουμε να το κάνουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, φέρνοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ακόμα πιο κοντά στους χιλιάδες φίλους μας!

Προηγούμενο άρθροAthens Marathon / Expo 2017
Επόμενο άρθροWabba International 2017
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.