Η μεγάλη προσέλευση στα γυμναστήρια είναι γεγονός. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς χειμώνα και σκληρής προπόνησης.
Μαζί με αυτούς που πιάνουν τις προπονήσεις που άφησαν για λίγο, έχουμε και το νέο κόσμο που μπαίνει στα γυμναστήρια.
Οδηγός λοιπόν για τους νέους φίλους που πιάνουν τα σίδερα.
Πετσέτα: Η πετσέτα είναι το νούμερο ένα αντικείμενο που θα χρειαστείς. Δεν θέλεις τον ιδρώτα του προηγούμενου πάνω σου και σίγουρα ούτε ο επόμενος θέλει τον δικό σου. Γενικά, στοιχειώδης υγιεινή.
Γάντια: Ειδικά στο μονόζυγο ετοιμάσου για πολύ πόνο αν δεν φοράς γάντια. Δεν είναι μόνο όμως αυτό, πέρα από την προστασία του δέρματος προφυλάσσεσαι από πάσης φύσεως μικρόβια που μπορεί να υπάρχουν πάνω σε αλτήρες, μπάρες και λαβές μηχανημάτων.
Ζώνες / Περικάρπια: Μέρα με τη μέρα γίνεσαι πιο δυνατός και λογικό είναι να σηκώνεις περισσότερα κιλά. Ακόμα και αν η τεχνική σου είναι τέλεια, το σώμα θα χρειαστεί προστασία. Οι άρσεις θανάτου και τα βαθιά καθίσματα είναι πράγματι πολύ θεαματικές ασκήσεις και μάλιστα πολύ αποτελεσματικές. Κρύβουν πολλούς κινδύνους όμως όταν η αντίσταση ανεβαίνει. Προστάτεψε τη μέση σου με μια ζώνη, τα γόνατα και τους καρπούς σου με ιμάντες και κάνε τις άρσεις θανάτου πιο αποτελεσματικές με lifting straps.
Και τέλος μην ξεχνάμε το βασικότερο από όλα! Ο σάκος προπόνησης που θα βάλεις όλα τα παραπάνω μαζί με το ρόφημα πρωτεΐνης σου.
Προηγούμενο άρθροProtein Parfait
Επόμενο άρθροZero Drinx 18tabs (Nutrend)