Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών έχει Ιστορία χιλιάδων ετών. Είναι το Υψηλότερο Αθλητικό και Πολιτιστικό γεγονός της Ανθρωπότητας. Κάθε χρόνο μετέχουν χιλιάδες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, με ένα και μόνο σκοπό: τον Τερματισμό.

Τα X-TREME STORES από τους μεγάλους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, σας παρουσιάζουν έναν πλήρη οδηγό για ασφαλή και επιτυχημένο τερματισμό. Ακολούθησε βήμα προς βήμα την ιστορική πορεία, παρέα με τα X-TREME STORES και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα.
Ο οδηγός συμπληρωμάτων διατροφής λαμβάνει υπόψη του την ακριβή μορφολογία και τις ιδιαιτερότητες της πορείας και προτείνει τα κατάλληλα εφόδια για να είναι ο αγώνας όσο το δυνατόν ασφαλέστερος και πιο επιτυχημένος.

Ο οδηγός περιέχει:

Carbosnack:ενεργειακό τζελ για να γεμίσει το σώμα με γλυκογόνο.
Carnitine 3000: Αμπούλα καθαρής καρνιτίνης για βελτιωμένη καρδιοαναπνευστική λειτουργία, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα καφεΐνης και  πράσινου τσαγιού, χρώμιο και βιταμίνες για ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και αντοχή. Περιέχει 127mg καφεΐνης.
Guarana amp: Aμπούλα καθαρού γκουαρανά για ενέργεια και πνευματική συγκέντρωση. Περιέχει 150mg καφεΐνης.
Supafit Muscle:Αμπούλα αμινοξέων για μυϊκή ανάρρωση πριν (ή μετά) τις δύσκολες ανηφόρες της διαδρομής.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο συνδυασμός Isodrinx 1000gr (ENDURO)με Complete Intra 400g (WARRIORLAB)είναι ο ιδανικός για να κρατήσει το σώμα στην καλύτερη του κατάσταση. Στα πρώτα χιλιόμετρα θα βοηθήσει μειώνοντας την απώλεια υγρών, βιταμινών και ηλεκτρολυτών  ενυδατώνοντας τον οργανισμό ταχύτερα από κάθε άλλο. Έτσι ο οργανισμός θα κρατήσει δυνάμεις. Στους σταθμούς θα υπερκαλύψει τις χαμένες βιταμίνες, ηλεκτρολύτες και μέταλλα, δίνοντας ενέργεια και αντοχή στον αθλητή μέχρι το τέλος του αγώνα.

30’ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Carbosnack bag 55g (ENDURO)
Carnitine 3000 60ml (NUTREND)
Guarana amp 25ml (Inkospor) Προκειμένου ο οργανισμός να ξεκινήσει με ιδανικές συνθήκες.

20km
Supafit Muscle+ 25ml (INKOSPOR)

25km
Carbosnack bag 55g (ENDURO)
Carnitine 3000 60ml (NUTREND)

30km
Guarana amp 25ml (Inkospor)

Βρείτε όλα τα προϊόντα εδώ.

Προηγούμενο άρθροΓιατί η γυμναστική προστατεύει τη μέση μας;
Επόμενο άρθρο10 Χρόνια με την WARRIORLAB
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.