Αν το καλοσκεφτείς…

…Δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα.
Σκέψου μόνο ότι ζούμε κάτι που δεν έχει ξαναζήσει κανείς στη γενιά μας και γενικά πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω για να συναντήσουμε κάτι ανάλογο.
Μένουμε σπίτι λοιπόν. Κάποιοι συνειδητά και κάποιοι επειδή έχει επιβληθεί η καραντίνα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όμως ψάχνουμε να βρούμε κάτι να κάνουμε.
Εμείς στο δικό μας μικρόκοσμο, τον κόσμο της προπόνησης, έχουμε τη λύση. Έτσι κι αλλιώς τα πάντα ξεκίνησαν με έναν πάγκο και δύο αλτήρες. Σε ένα δωμάτιο, σε μια αποθήκη ή σε ένα γκαράζ. Ας γυρίσουμε λίγο σε πιο old school και μπορεί να βρούμε πράγματα που είχαμε ξεχάσει.
Ας το σκεφτούμε κι αλλιώς. Πόσες φορές έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την προπόνηση μας, όπως ακριβώς θέλουμε; Χωρίς να μας ενοχλεί κανείς. Με τη μουσική που μας αρέσει. Με τα motivation video στη δική μας τηλεόραση. Με τη συγκέντρωση που απαιτείται.
Σίγουρα το γυμναστήριο και οι εξωτερικοί χώροι προσφέρουν και άλλα πράγματα.
Όμως είπαμε: Μένουμε Σπίτι και κάνουμε τη ζωή μας (και το σώμα μας) όσο γίνεται καλύτερη.

Προηγούμενο άρθροΟι παραγγελίες συνεχίζονται…
Επόμενο άρθροΜένουμε σπίτι αλλά δεν είμαστε μόνοι!
Γιάννης Μπούρας
Ασχολούμαι με το χώρο του γυμναστηρίου σε επίπεδο αθλούμενου από το 1987 και ως επαγγελματίας από το 1992. Μετά από αρκετά χρόνια απασχόλησης σε γυμναστήρια, το 2003 ξεκίνησα να εργάζομαι στα Χ-TREME STORES. Από το 2005 απασχολούμαι σταθερά στο X-TREME STORES Χαλανδρίου και αρθρογραφώ καθημερινά στην σελίδα τουX-TREME STORES Χαλανδρίου στο Facebook