Attack Pre 3.0, 600g (Body Attack)

Ακολουθώντας την εξέλιξη των συμπληρωμάτων μετά το Attack 2.0 η Body Attack προχώρησε στην παρουσίαση του Attack 3.0 και μάλιστα πέρα από το κλασικό προεξασκητικό Attack Pre 3.0 ολοκλήρωσε το πακέτο με το Attack Post 3.0 για μετά την προπόνηση. Η εταιρεία παρουσιάζει έτσι μια πλήρη λύση για όσους κάνουν απαιτητικές προπονήσεις καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες πριν την προπόνηση τροφοδοτώντας τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα συστατικά που θα τον υποστηρίξουν για μια καλή προπόνηση αλλά και μετά με μια πλήρη φόρμουλα αποκατάστασης. Και όλα αυτά πάντα με πιστοποιημένα συστατικά και σε κανονικές ποσότητες.

Το Attack Pre 3.0 περιέχει τα πιστοποιημένα συστατικά 6000mg citrulline (Citrusyn®), 4000mg (Creaz®), 2000mg L-Arginin (ARGIZ®), 450mg ATP (ATRPURE®), 1148mg Glycerol (GLYCOPUMP®) καθώς και πολλά άλλα συστατικά αλανίνη, ταυρίνη και norvaline. Μια σειρά από μέταλλα και βιταμίνες για να βοηθήσουν την απορρόφηση αλλά και την δράση όλων των συστατικών. Στη δόση περιέχει 200mg καφεΐνης και 3500mg αλανίνης.

 

Attack Post 3.0, 600g (Body Attack)

Το Attack Post 3.00 είναι μια φόρμουλα αποκατάστασης που περιέχει 35% πρωτεΐνη αλλά και 40% υδατάνθρακα. Η πρωτεΐνη είναι υψηλής ποιότητας Whey protein isolate (CFM=Cross-flow microfiltration) και Enzymatically hydrolysed whey protein isolate (iso Wheypep®). Στη δόση το MUSCLE BUILDING MATRIX με 26γρ PROTEIN COMPLEX, 3000 mg BCAA και 10000 mg L-GLUTAMINEΗ συμβάλλει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Το GLYCOGEN-REFUEL MATRIX με 30,5γρ TRIPLE CARBO COMPLEX (Tapioca starch, δεξτρόζη και μαλτοδεξτρίνη), 4000 mg CREAZ® και 0,7 mg VITAMIN B6 συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας μετά από εντατική σωματική άσκηση. Περιέχει αμινοξέα (3000mg BCAA και 10000mg γλουταμίνη), κρεατίνη 4000mg (Creaz®), maca αλλά και μια σειρά από μέταλλα και βιταμίνες για να βοηθήσουν την απορρόφηση αλλά και την δράση όλων των συστατικών.

 

Ο συνδυασμός των 2 προϊόντων δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο στην προετοιμασία του οργανισμού πριν την άσκηση αλλά και την φροντίδα μετά για πλήρη αποκατάσταση. Ιδιαίτερα μετά από απαιτητικές προπονήσεις, οι αθλούμενοι που κάνουν κουραστικές προπονήσεις θα τα εκτιμήσουν αφάνταστα.

 

Βρείτε τα εδώ.

Προηγούμενο άρθροDon’t dream it, DO IT!
Επόμενο άρθροChocoreo από την Quamtrax!
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.