Η νέα χρονιά ξεκίνησε με όνειρα, ελπίδες και νέους στόχους. Πόσες φορές όμως έχεις βάλει ένα στόχο για τη νέα χρονιά, που δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις;

Η ευχή μας για το νέο έτος είναι μία: Μη μείνεις στα λόγια! Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Στην προσπάθεια σου αυτή δεν είσαι μόνος. Όλοι εμείς στα X-TREME STORES είμαστε δίπλα σου, σε κάθε  βήμα, για να σε παρακινήσουμε και να σε βοηθήσουμε, όπως κάνει ένας καλός συναθλητής! Αυτό όμως κάνει και εμάς να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σου.

Κι αν το 2018 κάναμε τα πάντα για να έχεις τις περισσότερες και καλύτερες επιλογές για την προπόνηση και την διατροφή σου, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα νέα προϊόντα διατροφής της NLS και της WarriorLab, τα νέα σνακ της Body Attack, της Sci Mx και της Nutrend, τις νέες μπάρες των Mars, Βοunty και Snickers, τις νέες γεύσεις της ΟΝ. Κι αν ρίξαμε τις τιμές στην Gold Standard Whey και σε πολλά άλλα συμπληρώματα αλλά και όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής, παρουσιάζοντας παράλληλα ακόμα μεγαλύτερες εποχιακές και μη προσφορές σε όλα μας τα είδη.
Κι αν εμπλουτίσαμε την γκάμα των οργάνων και αξεσουάρ με πρωτοποριακά είδη, όπως οι νέες κωπηλατικές νερού αλλά και ο νέος Wave Deck διάδρομος.
Όλα αυτά μοιάζουν πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που θα γίνουν για σένα το 2019.

Μείνε και φέτος συντονισμένος στα social media των X-TREME STORES και δεν θα χάσεις! Με χρήσιμες πληροφορίες για τα συμπληρώματα διατροφής, tips ασκήσεων, προγράμματα ασκήσεων, μεγάλες προσφορές, εβδομαδιαίες κληρώσεις και πλούσιους διαγωνισμούς, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα!

Καλή χρονιά λοιπόν και…

Don’t dream it, DO IT!

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Επόμενο άρθροΝέα προϊόντα από την Body Attack
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.