Η NUTREND επέκτεινε πρόσφατα τους χώρους του εργοστασίου και της αποθήκης της και κατακτά με ταχείς ρυθμούς ολόκληρη την Ευρωπαϊκή αγορά.

Ποια είναι όμως η NUTREND;

Η NUTREND είναι μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρίες σχεδιασμού, παραγωγής και διακίνησης συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικά για αθλητές αλλά και για άτομα που ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Η έδρα της βρίσκεται στην Δημοκρατία της Τσεχίας και το 2016 γιόρτασε τα 23 χρόνια συνεχώς ανερχόμενης πορείας στην αγορά των συμπληρωμάτων. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ΝUTREND είναι ότι παρά την ήδη τεράστια γκάμα της σε διαφορετικά προϊόντα, εντούτοις είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες που συνεχίζουν, σχεδόν σε μηνιαία βάση, να εξελίσσουν τις φόρμουλες, παράγοντας παράλληλα νέες κατηγορίες συμπληρωμάτων.

Η εξέλιξη της NUTREND δεν σταματάει μόνο στα προϊόντα που απολαμβάνουν οι αθλητές, αλλά συνεχίζεται και στον τρόπο παραγωγής με νέα, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, και τεράστιες αποθήκες, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διατηρούν την ποιότητα και φρεσκάδα των συμπληρωμάτων. Οι νέες εγκαταστάσεις ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και πραγματικά είναι εντυπωσιακές.

Επίσης η κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της NUTREND είναι συνεχής και ουσιαστική αφού το προσωπικό υπόκειται σε συνεχή σεμινάρια στο νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός των κεντρικών γραφείων της εταιρίας.

Κάθε ξεχωριστή παραγωγική μονάδα της NUTREND διατηρεί τους δικούς της αυστηρούς κανόνες ποιότητας και ασφάλειας, για τους οποίους άλλωστε έχει πιστοποιηθεί με τα αντίστοιχα ISO 9001.

Συγκεκριμένα για την παραγωγή των μοναδικών ενεργειακών/πρωτεϊνικών μπαρών της χρησιμοποιείται η πιο σύγχρονη τεχνολογία για να δημιουργηθεί αυτή η μοναδική απαλή αίσθηση που έχουν οι μπάρες της NUTREND.

Όσον αφορά στην παραγωγή προϊόντων σε σκόνη ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι ο ιδανικός για την ομογενοποίηση της σκόνης (κάτι εξαιρετικά βασικό τόσο για την καλύτερη γεύση, διαλυτότητα όσο και την απορρόφηση του τελικού ροφήματος από τον οργανισμό) παρά τον εμπλουτισμό κάθε φόρμουλας με πολλές και διαφορετικές πρώτες ύλες.

Ένα αξιόπιστο σύστημα ελέγχου καταγράφει όλη την πορεία της παραγωγής, εστιάζοντας στο τελικό βάρος και την ομαλή ομογενοποίηση του τελικού προϊόντος, ενώ σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της μονάδας παραγωγής, οποιοδήποτε ξένο σώμα ανιχνευθεί εντός του περιβάλλοντος παραγωγής έχει σαν αποτέλεσμα την αυτόματη διακοπή όλης της παραγωγικής διαδικασίας.

Οι ίδιοι αυστηροί κανόνες ακολουθούνται ασφαλώς και στην παραγωγή των έτοιμων ροφημάτων, των τζελ αλλά και των χαπιών, με μια ιδιαίτερη τεχνολογία η οποία επιτρέπει τον σχεδιασμό και παραγωγή ταμπλετών σε τρία διαφορετικά μεγέθη (ανάλογα με το προϊόν και τον ρυθμό της βιοδιαθεσιμότητας που έχει το καθένα).

Η NUTREND πλέον είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ευρωπαϊκή αγορά, με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, αφού τα προϊόντα της, είναι διαθέσιμα σε πάνω από 40 χώρες.

Κάθε προϊόν NUTREND κοινοποιείται και αναφέρεται στο Υπουργείο Υγείας. Η ποιότητα των προϊόντων, η ανάπτυξη και η παραγωγή της, εκτιμάται από την Τσεχική Επιτροπή Αντι-Ντόπινγκ. Η αποδοτικότητα των προϊόντων εκτιμάται από τους αθλητές.

Προηγούμενο άρθροΗ ιστορία του Arnold Classic
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις το λίπος στα πόδια!
Γιάννης Μπούρας
Ασχολούμαι με το χώρο του γυμναστηρίου σε επίπεδο αθλούμενου από το 1987 και ως επαγγελματίας από το 1992. Μετά από αρκετά χρόνια απασχόλησης σε γυμναστήρια, το 2003 ξεκίνησα να εργάζομαι στα Χ-TREME STORES. Από το 2005 απασχολούμαι σταθερά στο X-TREME STORES Χαλανδρίου και αρθρογραφώ καθημερινά στην σελίδα τουX-TREME STORES Χαλανδρίου στο Facebook