Ένα από τα πιο χρήσιμα συμπληρώματα που χρησιμοποιώ ως ενεργός αθλητής στίβου ημιαντοχής, 400μ και 800μ (αγωνίσματα που απαιτούν έντονες διαλειμματικές προπονήσεις), είναι η πρωτεΐνη Complete 8 της WarriorLab.

Σε περιόδους έντονων προπονήσεων καθώς και σε αγωνιστικές περιόδους, λαμβάνω 30γρ (ένα scoop) μαζί με το πρωινό μου, 30γρ μετά τη προπόνηση και 30γρ πριν τον ύπνο. Σε περιόδους πιο χαλαρών ρυθμών προπονήσεων, λαμβάνω ένα scoop μετά τη προπόνηση.
Η πρωτεΐνη με έχει βοηθήσει πολύ στην εύκολη, γρηγορότερη, αλλά και αποτελεσματικότερη μυϊκή αποκατάσταση. Έτσι, νιώθω καλύτερα έπειτα από την προπόνηση και επιπλέον είμαι δυνατός και στην επόμενη προπόνηση, έχοντας αποφύγει πιθανούς τραυματισμούς/πιασίματα, λόγω της γρήγορης αποκατάστασης των μυών.

Επιπλέον, αποτελεί ένα πολύ καλό «ενεργειακό» συμπλήρωμα στη διατροφή μου, ώστε να με κρατά σε καλό ενεργειακό επίπεδο κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και είναι αρκετά εύπεπτη για το στομάχι. Η προσωπική μου προτίμηση σε γεύση είναι η λευκή σοκολάτα.

Προηγούμενο άρθροCool Protein Shake 50g by Nutrend
Επόμενο άρθροΓιατί η γυμναστική προστατεύει τη μέση μας;