To ATP TOR® της BODY ATTACK χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη και κλινικά ελεγμένη φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για αθλητές που θέλουν να αυξήσουν την δύναμη και εκρηκτικότητα τους. Παρέχει μια καθαρή και ειδική μορφή τριφωσφορικής αδενοσίνης, η οποία ονομάζεται εν συντομία ATP.

Το ΑΤΡ TOR® σχηματίζεται από τους παράγοντες που αυξάνουν τη μυϊκή ενέργεια (υδατάνθρακας, πρωτεΐνη, λίπος και κρεατίνη) και είναι άμεσα διαθέσιμη στο σώμα. Το ΑΤΡ μπορεί να αποθηκευτεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσα στο μυϊκό σύστημα. Η έλλειψη του προκαλεί άμεση κόπωση και αδυναμία ως εκ τούτου είναι σημαντικό να σχηματίζουμε νέα μόρια ΑΤΡ μέσω του ειδικού αυτού συμπληρώματος.

Με το ΑΤΡ TOR®, το ελεύθερο ΑΤΡ είναι άμεσα διαθέσιμο στο σώμα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια δηλαδή μίας σκληρής προπόνησης.

Το ATP TOR® αυξάνει τα επίπεδα ΑΤΡ στους μυς και σύμφωνα με συγκεκριμένες έρευνες ρυθμίζει τη ροή γλυκόζης και ασβεστίου μέσα στο μυϊκό κύτταρο, δύο στοιχεία που αυξάνουν τον ενεργειακό μεταβολισμό των μυών.

Η επίδραση του ΑΤΡ  ΤOR® στην αύξηση της καθαρής δύναμης αναλύθηκε σε μία έρευνα, κατά την οποία οι ερευνητές  κατέγραψαν τα παρακάτω αποτελέσματα: Αύξηση δύναμης σε άσκηση σκουώτ, μετά από 12 εβδομάδες κατά 55,3 κιλά σε σχέση με την αύξηση 22,4 κιλών στην ομάδα placebo.

Πηγή: www.body-attack.com

Προηγούμενο άρθροΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: Ο ξεχασμένος σύμμαχος των αθλητών.
Επόμενο άρθροO ρόλος της Γλουταμίνης στον ασκούμενο.
Ασχολούμαι με το χώρο του γυμναστηρίου σε επίπεδο αθλούμενου από το 1987 και ως επαγγελματίας από το 1992. Μετά από αρκετά χρόνια απασχόλησης σε γυμναστήρια, το 2003 ξεκίνησα να εργάζομαι στα Χ-TREME STORES. Από το 2005 απασχολούμαι σταθερά στο X-TREME STORES Χαλανδρίου και αρθρογραφώ καθημερινά στην σελίδα τουX-TREME STORES Χαλανδρίου στο Facebook