Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή και εποχή του χρόνου. Ακόμα και αν δεν είσαι παιδί, το καταλαβαίνεις, το νιώθεις. Όμως πάνω από όλα είναι η γιορτή των παιδιών. Όλων των παιδιών. Και πολύ περισσότερο των παιδιών που η τύχη, η μοίρα ή οι καταστάσεις, τους γύρισαν την πλάτη.

Το Χαμόγελο του παιδιού, στα 22 χρόνια της δράσης του, είναι ο σημαντικότερος οργανισμός που βοηθάει παιδιά, τα οποία έχουν πέσει θύμα εγκατάλειψης ή ακόμα χειρότερα, θύμα βίας. Σε όλα αυτά τα χρόνια, με ιδίους πόρους και με την εθελοντική εργασία και προσφορά μελών και εργαζομένων του, έχει βοηθήσει πάνω από 1.350.000 παιδιά. Παράλληλα βοηθάει παιδιά και οικογένειες σε θέματα υγειονομικής και παιδαγωγικής φροντίδας σε όλη την Ελλάδα.

Τα X-TREME STORES για άλλη μια χρονιά θα προσφέρει το 1% των εισπράξεών τους για όλο το μήνα Δεκέμβριο σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια ανθρώπων που αγωνίζονται με ιδία μέσα και πόρους να δώσουν λίγη χαρά και φροντίδα σε παιδιά που δεν έχουν άλλα μέσα στήριξης.

Επίσης, τα X-TREME STORES έχουν αναλάβει να προσφέρουν τα δώρα των Χριστουγέννων, δώρα που ζήτησαν τα ίδια τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη, στη μονάδα των Μελισσίων που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 25 παιδιά.

Ας γίνουμε όλοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια γιατί Χριστούγεννα χωρίς χαρούμενα και ευτυχισμένα παιδιά δεν έχουν κανένα νόημα.

Προηγούμενο άρθροΠρωτεΐνη από γάλα αγελάδων ελεύθερης βοσκής
Επόμενο άρθροDon’t dream it, DO IT!
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.