Ο Απόλυτος Επαγγελματικός Διάδρομος
Η X-FIT με την μακρά παράδοση της στο σχεδιασμό και παραγωγή οργάνων γυμναστικής, παρουσιάζει τον πιο δυνατό και αξιόπιστο επαγγελματικό διάδρομο γυμναστικής, ικανό να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές συνθήκες ενός γυμναστηρίου.

Ο Διάδρομος είναι το πιο δημοφιλές όργανο σε ένα γυμναστήριο. Είναι αυτό που το χρησιμοποιούν όλοι στο γυμναστήριο και ως εκ τούτου πρέπει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε συνεχή χρήση σχεδόν όλη τη μέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το συνολικό του βάρος φτάνει τα 200 κιλά ενώ μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα μέγιστο βάρος χρήστη που φτάνει τα 180 κιλά.

Ο C.L. 2000 με ένα πανίσχυρο μοτέρ 5hp, το πιο ανθεκτικό deck και τις μεγαλύτερες διαστάσεις ιμάντα που φτάνει ως τα 57εκ στο πλάτος, εγγυάται τη μέγιστη εμπειρία άθλησης για τον χρήστη και αξιοπιστίας για τον επαγγελματικό σας χώρο. Την ίδια στιγμή είναι από τους λίγους επαγγελματικούς διαδρόμους που η ταχύτητα του ξεκινάει από μόλις 1χλμ/ώρα, καθιστώντας το ιδανικό και για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας ή και άτομα με ιδιαίτερα κινητικά προβλήματα.

Ταυτόχρονα όμως προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία στον αθλούμενο, αφού διαθέτει την πιο προηγμένη αντικραδασμική προστασία, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος των κραδασμών κατά το τρέξιμο, αποφορτίζοντας έτσι τα γόνατα και τη μέση του χρήστη. Διαθέτει ένα πλήθος διαφορετικών προγραμμάτων για να κάνει την άσκηση πιο ενδιαφέρουσα και αποδοτική κι όλα αυτά σε ένα πλαίσιο ασφάλειας και άνεσης.

Βρείτε το προϊόν και Τεχνικά Χαρακτηριστικά εδώ.

Προηγούμενο άρθροΣυμβουλές για ένα επιτυχημένο “Hip thrust”
Επόμενο άρθροMuscle Cardio
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.