Υπάρχουν πάνω από 200 γνωστές εταιρίες αθλητικών συμπληρωμάτων στην αγορά.
Για μία εταιρία δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από την αφοσίωση των πελατών της. Να προσφέρει το καλύτερο προϊόν στην αγορά και στην πιο προσιτή τιμή για τον καταναλωτή. Αυτό ενισχύει την αξιοπιστία της και την κάνει σημείο αναφοράς όσον αφορά τα προϊόντα της.

Γιατί Inkospor;

Η Inkospor είναι από τις λίγες που μπορεί να δηλώσει έμπρακτα τις δυνάμεις της:

1. Οι ετικέτες είναι ειλικρινείς

Θα πληρώνατε ποτέ ένα κιλό κρέας στο κρεοπωλείο και θα παίρνατε μόνο 850 γραμμάρια; Η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από το «ΟΧΙ». Ωστόσο, αυτό συμβαίνει τακτικά στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής με βάση ένα πολύ συγκαταβατικό νόμο, σχετικά με το περιεχόμενο των σκευασμάτων.

Η νομοθεσία επιτρέπει τη δήλωση των συστατικών στην ετικέτα των συμπληρωμάτων με ανοχή +/- ένα ποσοστό. Κάποιες μάρκες της αγοράς το εκμεταλλεύονται αυτό προς όφελός τους, αλλάζοντας εντός των ορίων του νόμου τα ποσοστά των θρεπτικών συστατικών.

Δηλαδή η ετικέτα της συσκευασίας που δηλώνει 92 γραμμάρια πρωτεΐνης σε 100 γραμμάρια προϊόντος, στην πραγματικότητα μπορεί να περιέχει λιγότερο. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα για το λίπος και τη ζάχαρη.

Απ’ τις λίγες εξαιρέσεις είναι η Inkospor, η οποία παρέχει στον καταναλωτή ετικέτες με το ακριβές περιεχόμενο των προϊόντων της. Η Inkospor δηλώνει την πραγματική αξία του περιεχομένου στην ετικέτα. Αυτό για τον τελικό καταναλωτή σημαίνει εξοικονόμηση, αξιοπιστία, ασφάλεια και επάρκεια.

2. Εγγυήσεις

Η Inkospor εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένα κατά το DIN EN ISO 9001: 2008. Η πιστοποίηση αυτή δίνει την υψηλότερη βαθμολογία στην παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής. Προστατεύει τους καταναλωτές και με άλλα πιστοποιητικά όπως No Doping και Non-GMO μεταξύ άλλων. Τέλος, στις πρωτεΐνες της αναγράφεται η BV (Biological Value – Βιολογική Αξία), στην οποία θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο.

3. Υπευθυνότητα

Η μητρική εταιρία στην οποία ανήκει η Inkospor είναι η Nutrichem που διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην κλινική διατροφή (από το 1977) με 32 και πλέον συμπληρώματα από το 1983 για τον αθλητισμό και την ευεξία.

Τα τελευταία χρόνια η Nutrichem έχει εξαγοραστεί από τον παγκόσμιο κολοσσό στον χώρο του ιατρικού εξοπλισμού, B. Braun International, ένα γκρουπ με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, 54.000 άτομα προσωπικό και τζίρο 5,4 δις € (στοιχεία του 2014 – www.bbraun.com). Με την εξαγορά αυτή, η εμπιστοσύνη του «ψαγμένου» κοινού στην ήδη καταξιωμένη μάρκα Inkospor, εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Οι επιχειρηματικές δεξιότητες και οι υπάλληλοί της υποστηρίζονται πλέον, από ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογία, με εργαστήρια από τους κορυφαίους στην έρευνα και την ανάπτυξη, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα εργαλεία στην αγορά, με στόχο τη συνεχή βελτίωση και την ακόμα υψηλότερη ποιότητα.

 

Συνοψίζοντας.

Αληθινές ετικέτες: Αντίστοιχες προς το περιεχόμενο των συσκευασιών τους.
Εγγύηση: Πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001: 2008.
Δεξιότητες: Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την Nutrichem Diat + Pharma, μέλος του B. Braun Group.

Γιώργος Λιονάκης
Προηγούμενο άρθροMr. Olympia – Ιστορικός Θεσμός
Επόμενο άρθροΓνωρίστε τη νέα Omni-Mx Hardcore!
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.