Η σειρά Omni-Mx της Sci-mx έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής. Αποτελεί μία από τις πρώτες σε πωλήσεις “όλα σε ένα” (all in one) φόρμουλες στην Αγγλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι μία φόρμουλα που πάντα περιείχε καλά ερευνημένα συστατικά όπως κρεατίνη, β-αλανίνη, HMB, Bcaa’s κτλ. Όμως η επιστημονική ομάδα της Sci-mx, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των ελίτ αθλητών και τις κριτικές των πελατών της, αποφάσισε να αναβαθμίσει την Omni-mx hardcore, προσφέροντας ένα ακόμη καλύτερο προϊόν. Πάμε να δούμε τις βελτιώσεις που έχει υποστεί σε σύγκριση με την προηγούμενη φόρμουλα:

 

 

Βελτιωμένα μακροσυστατικά: περισσότερη πρωτεΐνη και πλέον μόλις 4% ζάχαρη!

Ένα πράγμα που δεν έχει αλλάξει για την OMNI-MX® Hardcore είναι οι θερμίδες – μπορείτε να πάρετε ακόμα τις 530 kcals ανά μερίδα για να τροφοδοτήσετε τους μύες σας ύστερα από μία έντονη προπόνηση. Ωστόσο, τα μακροθρεπτικά συστατικά έχουν ενισχυθεί δραματικά για να υποστηρίξουν τα κέρδη σας σε μυϊκή μάζα.

 

22% αύξηση των πρωτεϊνών

Κάθε δόση τώρα περιέχει επιπλέον 10gr του ποιοτικού μείγματος πρωτεΐνης GRS-9 ™, που σας δίνει 55g πρωτεΐνης πολλών πηγών για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας για έως και 9 ώρες.

 

 

Ενισχυμένη ποιότητα πρωτεΐνης

Δεν αύξησαν μόνο την ποσότητα της πρωτεΐνης, αλλά απομάκρυναν την υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου (πηγή γλουταμίνης) για να φτιάξουν ένα προϊόν χωρίς γλουτένη (πια) και την αντικατέστησαν με περισσότερη πρωτεΐνη ορού γάλακτος υψηλότερης ποιότητας.

80% μείωση στη ζάχαρη

Η νέα φόρμουλα περιέχει 72gr μείγματος υδατανθράκων, το οποίο σε ποσότητα είναι παρόμοιο με το αρχικό μείγμα. Ωστόσο, έχουν αναβαθμίσει τον τύπο υδατανθράκων μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη από 35g σε μόλις 7g!

 

17% λιγότερο λίπος

Υπάρχει μία σημαντική μείωση στο λίπος – από 5,4gr ανά μερίδα σε μόλις 4,5gr.

 

 

Φυτικές ίνες και ένζυμα για εύκολη πέψη

Όποιος έχει φάει μεγάλες ποσότητες φαγητού για να ανεβάσει το σωματικό του βάρος, ξέρει καλά τι πάει να πει πεπτικό στρες και φούσκωμα. Η OMNI-MX® HARDCORE περιλαμβάνει φυτικές ίνες και ένα σύστημα ενζύμων για να βοηθήσουν την απορρόφηση της πρωτεΐνης και την πέψη. Για να εξασφαλιστεί ότι είναι πλέον πιο εύκολη να χωνευτεί, η περιεκτικότητα σε ίνες έχει μειωθεί για να φιλοξενήσει εκείνους με πιο ευαίσθητο στομάχι. Εξακολουθεί να παρέχει υγιείς φυτικές ίνες, αλλά τώρα είναι εύκολη στη χρήση, χωρίς φούσκωμα.

 

Περισσότερη κρεατίνη – περισσότερη δύναμη

Η αρχική έκδοση περιείχε 5g κρεατίνης ανά μερίδα – παρέχοντας μια ημερήσια δόση των 10g. Ωστόσο, οι ειδικοί της εταιρίας δοκίμασαν σε μια σειρά ελίτ αθλητών της μία δοσολογία μεταξύ 12-14gr και όλοι παρουσίασαν σημαντική αύξηση της δύναμης και της 1RM! Ως αποτέλεσμα, έχουν προσθέσει επιπλέον 20% κρεατίνης, οπότε μπορείτε τώρα να πάρετε 6g ανά μερίδα (12g ανά ημέρα) για να υποστηρίξει την ένταση της προπόνησης. Αυτή η δόση είναι ασφαλής, αλλά θα πρέπει να πίνετε πάντα άφθονο νερό όλη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων 500ml – 750ml μετά από κάθε δόση.

 

 

Αναβαθμισμένη γεύση και άρωμα

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης ένα σημαντικά βελτιωμένο σύστημα γεύσης. Εκτός από τις κλασικές γεύσεις βανίλια, σοκολάτα και φράουλα, η νέα έκδοση αντικατέστησε την μπανάνα με τη γεύση Banoffee την οποία θα αγαπήσετε.

 

Υλικά οικοδόμησης μυών

Η OMNI-MX® Hardcore εξακολουθεί να περιέχει τα ίδια ενεργά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των BCAAs, της Creatacore ™ κρεατίνης, των MCT ελαίων, της αργινίνης AKG, της γλυκίνης, της Beta αλανίνης, του HMB, της ταυρίνης, του Aminogen® Complex, της Avena sativa, του εκχυλίσματος ρίζας τσουκνίδας, του ΖΜΑ, του χρωμίου και της Bioperine®.

 

Συμπεραίνοντας:

Παλιά Καινούργια
Serving size 145g 150g
Calories Ave. 530 Ave. 530
Protein p/serv 45g 55g
Creatine p/serv 5g 6g
Carbs p/serv 75g 72g
Of which sugars 35g 7g
Fat p/serv 5.4g 4.5g
Fibre p/serv 15.8g 3.5g
Contains wheat protein YES NO

 

 

Προηγούμενο άρθροΓιατί να επιλέξω Inkospor;
Επόμενο άρθροH βιολογική αξία των πρωτεϊνών και η σημασία τους
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.