Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για κάθε αθλητή είναι η καλή ενεργοποίηση προτού ξεκινήσει η προπόνηση. Συχνά, μπορεί να υπάρχει το αίσθημα της κούρασης και πριν τη προπόνηση, λόγω μιας απαιτητικής ημέρας στη δουλειά ή λόγω της προηγούμενης προπόνησης. Αυτή τη κούραση μπορεί να αντιμετωπίσει το Pre-Workout, ένα συμπλήρωμα διατροφής κατασκευασμένο ειδικά για την ενεργοποίηση πριν τη προπόνηση.

Δεν είναι εύκολο για έναν αθλητή/μια αθλήτρια να βρίσκεται πάντοτε σε τέλεια φόρμα προτού ξεκινήσει η προπόνηση, γι’ αυτό και χρειάζεται η λήψη ενός Pre-Workout συμπληρώματος, ώστε να ξεκινήσει τη προπόνηση νιώθοντας δυνατός/δυνατή. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει πως πλέον ξεκινάω τη προπόνησή μου νιώθοντας δυνατός και συγκεντρωμένος. Συγκεκριμένα, το συμπλήρωμα αυτό γεμίζει τους μυς μου με ενέργεια, βοηθάει τον εγκέφαλό μου να συγκεντρωθεί στην προπόνηση που ακολουθεί και επιπλέον με βοηθά να νιώθω δυνατός καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, κρατώντας με διαρκώς σε εγρήγορση.

Χρησιμοποιώ το συμπλήρωμα Complete Pre της WarriorLab, με προσωπική προτίμηση στη γεύση Fruit Punch, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στο συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περιέχονται τα εξής:
Καφεΐνη, Βιταμίνη C, σελήνιο,Εκχύλισμα παντζαριού 4:1, Τυροσίνη, Μονοστεατική γλυκερόλη, Ταυρίνη, Μηλική κιτρουλίνη και Βήτα αλανίνη (για αντοχή στην ένταση). Αυτός ο συνδυασμός μπουστάρει τον αθλητή και βοηθά στη γρήγορη ενεργοποίησή του.

Προηγούμενο άρθροΜυϊκή προστασία στο CrossTraining
Επόμενο άρθρο6-12-25