Το νέο GU Roctane Protein Recovery Drink είναι το βελτιωμένο ρόφημα αποκατάστασης σε σκόνη που περιέχει υδατάνθρακες και πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε αναλογία 3:2 με σκοπό να μεγιστοποιεί την αποκατάσταση, να προάγει την σύνθεση της πρωτεΐνης και να μειώνει την μυϊκή ζημιά που προξενείται μετά από κάθε μορφή έντονης δραστηριότητας.

Κορυφαίας ποιότητας συστατικά σημαίνει καλύτερη απόδοση. Τα κορυφαίας ποιότητας συστατικά που περιέχονται στο GU Roctane Protein Recovery Drink σας βοηθάνε να αναπληρώσετε αμέσως τις ενεργειακές σας αποθήκες και να αποκαταστήσετε τους μυς σας μετά την καταπόνηση μιας έντονης προπόνησης ή ενός αγώνα.

Σίγουρα θα αντιληφθείτε τη διαφορά στο σώμα σας με το ρόφημα αποκατάστασης GU Recovery Drink, όπως επίσης θα δείτε και σημαντική διαφορά όταν μας συγκρίνετε με τον ανταγωνισμό.

Το ρόφημα αποκατάστασης GU Roctane Protein Recovery Drink βασίζεται σε απομονωμένα στοιχεία υψηλής ποιότητας ορού γάλακτος – όχι φθηνά συμπυκνώματα ορού γάλακτος – για να δημιουργήσει ένα κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόν.

Η αργινίνη,  η γλουταμίνη και η λευκίνη βοηθούν σημαντικά την αποκατάστασή σας, μετριάζοντας τις επιπτώσεις που έχουν επάνω στο σώμα σας οι έντονες προπονήσεις. Ταυτόχρονα, ενισχύουν και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα διατηρώντας το υγιές και δυνατό.

Το ρόφημα αποκατάστασης GU Roctane Protein Recovery Drink περιέχει απλούς και σύνθετους υδατάνθρακες σε μεγάλες ποσότητες και σε ιδανική αναλογία σε σχέση με την πρωτεΐνη (3:2), προσφέροντάς σας άμεση και μέγιστη αποκατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να ξαναπροπονηθείτε την ίδια ή την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Βρείτε το προϊόν εδώ.

Προηγούμενο άρθροWall Ball exercise
Επόμενο άρθροΜυϊκή Ωριμότητα
X-Treme Stores
Η μεγαλύτερη οικογένεια fitness και αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με 54 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο.